Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
В Україні пропонують створити нове міністерство (Відео)

Народний депутат Микола Княжицький.

Фото: Відкриті джерела.

В Україні пропонують створити нове міністерство (Відео)

Щоб не програти демографічну війну: Княжицький ініціював створити Міністерство демографії та діаспори

Народний депутат Микола Княжицький виступив з ініціативою створити Міністерство демографії та діаспори. 

Про це пише Obozrevatel.

Відомство має опікуватись справами вимушених переселенців – як всередині країни, так і поза її межами та сприяти вирішенню демографічної проблеми.Він також запропонував ввести посаду віцепрем'єра з цього питання.

«Ми маємо віцепрем'єра з європейського інтеграції, бо вступ до ЄС - наша стратегічна мета. Не програти демографічну війну - одне з найважливіших завдань для держави, від його вирішення залежить майбутнє країни. Мета Путіна - не лише знищити Україну військової силою, але і  знелюднити», – наголосив народний депутат. 

На сьогодні 10,5 млн українців через війну залишило домівки: 6 млн перебувають за кордоном, 4,5 млн - роз'їхались по Україні. Щоденно вони стикаються з проблемами, які не вирішуються централізовано.

«Наше завдання – зробити так, щоб українці народжували тут, щоб ті хто виїхав - повернулися в Україну та зміцнювали її свою працею. Не примусом, а створенням умов для безпечного життя і праці. Саме Міністерство демографії та діаспори буде опікуватися українцями, де б вони не перебували, воно має стати органом, до якого можна звернутися за роз'ясненням, допомогою та підтримкою», – прокоментував Микола Княжицький.

 

Читайте також: «У Польщі розповіли, як набиратимуть і готуватимуть Український легіон за Західним Бугом».

Реклама Google
 

Telegram Channel