Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Жителя Рівненщини засуджено за замах на вбивство єгеря

Вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Фото ілюстративне.

Жителя Рівненщини засуджено за замах на вбивство єгеря

За публічного обвинувачення прокурорів Рівненської обласної прокуратури 67-річного жителя смт. Зарічне, визнано винним за замах на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України)

Вироком Кузнецовського міського суду йому призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Про це інформує Україна кримінальна.

Доведено, що обвинувачений 17 жовтня 2014, перебуваючи на території мисливського угіддя урочище «Могилки» поблизу с. Бір, на той час, Зарічненського району Рівненської області, з метою заподіяння смерті єгерю ТОВ «Лісопереробна компанія», який намагався перешкодити його незаконним діям щодо полювання, здійснив в його сторону два одночасні постріли із мисливської рушниці.

Однак, злочин не було доведено до кінця з причин, які не залежали від його волі, оскільки внаслідок здійснених ним пострілів, одна із куль влучила у рушницю єгеря, що знаходилась на його плечі.

Обвинувачений у суді свою вину не визнав та категорично заперечував винуватість у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Читайте також: «У Володимирі на Волині з люка дістали ... купу непотребу».

Реклама Google
 

Telegram Channel