Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Іноземець пограбував 82-річну лучанку

Коли жінка дістала гроші, чоловік вихопив їх у неї з рук та втік. 

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Іноземець пограбував 82-річну лучанку

У Луцьку поліцейські за гарячими слідами затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку

Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом грабежу, вчиненого в умовах воєнного стану, відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 19 липня, на лінію 102 надійшов дзвінок від 82-річної лучанки. Пенсіонерка повідомила, що її пограбували. На місце відразу направилась слідчо-оперативна група поліції, оперативники. З’ясувалось, що невідомий запропонував заявниці придбати у нього посуд. З цією пропозицією зловмисник зайшов у квартиру пенсіонерки. Коли жінка дістала гроші (36 тис. грн), чоловік вихопив їх у неї з рук та втік. 

Оперативники спільно із співробітниками відділу кримінального аналізу провели комплекс оперативно-розшукових заходів, і встановили, що грабіжник пересувається на автомобілі Mercedes-Benz GL. 

Зловмисника затримали за гарячими слідами. Ним виявився 27-річний громадянин іншої країни. У салоні автомобіля поліцейські знайшли викрадені кошти, гроші та транспортний засіб вилучили. 

Нині вирішується питання про оголошення затриманому підозри за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі, слідство триває.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel