Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
На Волині в одному класі ліцею аж 9 учнів склали тестування на 200 балів

Класна керівниця 11-М Олена Олійник зустрілася зі своїми талановитими учнями.

Фото – «Суспільне Луцьк».

На Волині в одному класі ліцею аж 9 учнів склали тестування на 200 балів

Такими успіхами може поділитися 11-М клас Луцького ліцею № 9

Саме в ньому – 11-М класі Луцького ліцею № 9 – аж 9 випускників склали один предмет національного мультипредметного тесту на максимальних 200 балів. Шість із них – із математики!

Про це «Суспільному Луцьк» розповіла класна керівниця 11-М Олена Олійник.

17-річна Оксана Єфімова всі 11 років вчилася на відмінно. Каже, що хоч золота медаль практично нічого не вирішує, але це – результат її старань. Результатами НМТ випускниця задоволена. Вона – серед трьох випускників в області, які отримали максимальних 200 балів з трьох предметів.

Дівчина написала українську мову, математику та англійську на 200 балів, а історію на 191 бал, каже, що допустила три помилки.

Оксана Єфремова написала українську мову, математику та англійську на 200 балів.
Оксана Єфремова написала українську мову, математику та англійську на 200 балів. Фото – «Суспільне Луцьк».

 «Я вийшла на пів години раніше, ніж НМТ закінчилося, і коли я побачила свої бали, я була трохи в шоці», – каже випускниця.

По 200 балів з математики та англійської мови отримав випускник ліцею Роман Дубина. До НМТ готувався самостійно, без репетиторів. Математику і англійську хлопець склав на 200 балів, а українську мову та історію – на 183.

По 200 балів з математики та англійської мови отримав Роман Дубина (праворуч на світлині).
По 200 балів з математики та англійської мови отримав Роман Дубина (праворуч на світлині). Фото – «Суспільне Луцьк».

 «Математику очікував 200 балів, бо багато часу приділяв їй, зацікавився з 9 класу, а так моя підготовка розпочалася в 11 класі. Я подаю заявки в Луцьк та Львів на економічну спеціальність», – коментує свій результат та ділиться планом щодо вступу хлопець.

Успіхами своїх одинадцятикласників тішиться вчителька математики Марія Демчишин. З її слів, це – результат багаторічної роботи і педагога, і учнів.

«Я не скажу, що мене вразило, а розраховувала ще на більший результат. В класі шестеро учнів здали математику на 200 балів, п’ятеро учнів зробили одну помилку. Починали ми працювати фактично з 5–7 класу», – розповідає вчителька.

Вчителька української мови Валентина Носалюк каже, що завдання на НМТ вважає не найлегшими, але він не був не непередбачуваним.

Загалом навчання у Луцькому ліцеї №9 завершили 122 одинадцятикласники, з них 33 – медалісти. Зараз кожен випускник визначається з вибором професії, обирає для себе навчальний заклад. 

Богдана ШЕВЧУК, «Суспільне Луцьк».

Читайте також: 11-тикласник із Луцька винайшов «гнучку» піну з пам’яттю.

Telegram Channel