Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
Трамп у шоці від рішення Байдена знятися з президентських перегонів і називає його «шахраєм»

Дорогі дідусі, ви вже не буде президентами США!

Фотоколаж із сайту ukranews.com.

Трамп у шоці від рішення Байдена знятися з президентських перегонів і називає його «шахраєм»

Напевне, перемога вислизає з рук...

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що чинний президент Джо Байден, який у неділю заявив про вихід із виборчих перегонів, ніколи не був придатний до посади президента.

Про це  написав Трамп у соціальній мережі Truth Social, інформує «Українська правда».

«Шахрай Джо Байден не був придатний для того, щоб балотуватися в президенти, і, звичайно, не придатний для того, щоб виконувати свої обов'язки – і ніколи не був! Він досягнув посади президента лише завдяки брехні, фейковим новинам і тому, що не виходив зі свого підвалу», – зазначив ДональдТрамп.

Як стверджує Трамп, всі, хто оточував Байдена, включаючи його лікаря і ЗМІ, нібито знали, що той «не здатний бути президентом».

«І він ним не був – а тепер подивіться, що він зробив з нашою країною: мільйони людей перетинають наш кордон, абсолютно неперевірених, багато з них з в'язниць, психіатричних лікарень, а також рекордна кількість терористів. Ми сильно постраждаємо від його президентства, але дуже швидко виправимо завдану ним шкоду», – написав кандидат від республіканців.

Пізніше Дональд Трамп закликав провести другі президентські дебати на каналі Fox News, який вважається більш дружнім до нього, а не на ABC News, де проходили дебати з президентом Джо Байденом – «хто б не став кандидатом від Демократичної партії».

Як відомо, у неділю ввечері Джо Байден заявив про вихід із президентських перегонів.  Він також підтримав Камалу Гарріс як кандидата від Демократичної партії.

Читайте також: «Хочуть виправдати агресію путіна», – Наталія Балюк про змову Джонсона і Трампа.

Telegram Channel