Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Ковельчанин з інвалідністю скаржиться на зруйновану дорогу: «Я не можу проїхати ні з тої сторони, ні з тої»

Тут, як ви бачите, «ковельське море», я – заручник ситуації.

Фото: Ковель-медіа.

Ковельчанин з інвалідністю скаржиться на зруйновану дорогу: «Я не можу проїхати ні з тої сторони, ні з тої»

Вже неодноразово у засобах масової інформації та соціальних мережах повідомлялося про негаразди на вулиці Академіка Люльки у Ковелі, по якій нормально ні проїхати, ні пройти

Її мешканці роками скаржаться міській владі на систематичне підтоплення, кілька років тому навіть самотужки будували своєрідну дамбу, аби захиститися від дощової води.

Про це пише Ковель-медіа.

У травні вже цього року «Ковель media» інформував, що будівництво тут водовідведення зупинили, а ремонтувати за мільйони гривень двір по сусідству – розпочали.

Ковельчанин Сергій Якимчук, відомий як автор проєкту «Strong King» у Фейсбуці, який активно виступає за права для людей з обмеженими можливостями, днями опублікував відео з дороги на Академіка Люльки, яка була затоплена після дощу. Він проживає на цій вулиці.

«Хочу запитати у міської влади й всіх причетних, які роботи проводили щодо ліквідування цієї ситуації. Хочу почути роз’яснень зі сторони міського голови, комунальних служб і того, хто був причетний взагалі. Бо тут, як ви бачите, «ковельське море» я не можу проїхати ні з тої сторони, ні з тої. Там погана дорога, а тут калюжа. Я, як заручник ситуації. Тут було проведено ремонт, було «закопано» купу грошей, але все це – марнотратство, бо результату – ніякого. Можливо хтось із посадовців хоче прийти та допомогти мені подолати перешкоду? Бо я маю їхати, але не знаю як… Невже наші посадовці не можуть виділити кошти та зробити комфортне пересування не тільки для мене», – зауважив Сергій Якимчук

За 5 днів його допис переглянули сотні людей, але ніхто з чиновників мерії публічно так і не прокоментував дану ситуацію.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Вони заслуговують на обмін: у Ковелі відбулась акція на підтримку військовополонених.

Реклама Google

Telegram Channel