Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
У Луцьку представили нову керівницю Пенсійного фонду

Від сьогодні, 22 липня 2024 року, Леся Неклеса приступила до виконання обов’язків начальниці.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку представили нову керівницю Пенсійного фонду

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області очолила нова керівниця – Неклеса Леся Анатоліївна

Офіційне представлення відбулось сьогодні за участю заступника голови Волинської ОДА Олександра Троханенка та голови правління Пенсійного фонду України Євгенія Капінуса.

Про це повідомляють у Волинській ОВА. 

Як відзначив Олександр Троханенко, обласна влада всіляко підтримує органи Пенсійного фонду на Волині в багатьох напрацюваннях. Тож заступник голови ОДА привітав новопризначену начальницю головного управління та запевнив у конструктивній співпраці.

«Впевнена, що разом із колективом професіоналів, які працюють на місцях, ми покращимо роботу головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області. Вірю у вас і вдячна за довіру голові правління Євгенію Валерійовичу», – висловилась Леся Неклеса, приймаючи вітання із призначенням.

Плідної роботи та успіху у вирішенні всіх питань побажав колективу Євгеній Капінус, голова правління ПФУ. Він також відзначив, що чималий досвід роботи представленої керівниці стане в нагоді у розвитку управління, а також у виконанні завдань як Пенсійного фонду, так і Міністерства соціальної політики України.

До слова, у структурах Пенсійного фонду посадовиця працює з 1999 року, послідовно долаючи трудовий шлях від спеціаліста у районному відділі до керівних посад у головному управлінні ПФУ на Дніпропетровщині.

Від сьогодні, 22 липня 2024 року, Леся Неклеса приступила до виконання обов’язків начальниці головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:  У старовинному місті на Волині художники творили для історії.

Реклама Google

Telegram Channel