Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Телевізори від Philips – найвища якість з оригінальною картинкою

Фото: foxtrot.com.ua.

Телевізори від Philips – найвища якість з оригінальною картинкою

Нідерландський виробник Philips виготовляє якісні телевізори з насиченою картинкою, потужним звучанням та загалом високою якістю зображення. Оформлення є максимально простим, щоб нічого не відволікало від перегляду мультимедійного контенту. Постійне впровадження інноваційних рішень сприяє розширенню модельного ряду з новими функціями та можливостями.

Діагоналі 32-40 дюймів достатньо для кухні або невеликої кімнати, тоді як для спальної або вітальні можна вибрати варіант на 55-70 дюймів. З усіма пропозиціями можна ознайомитися за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/led_televizory_philips.html, де є достатньо варіантів з детальним описом, технічними параметрами та характеристиками. Продукція проходить сертифікацію в Україні та відповідає запитам нинішніх покупців.

Матриці та підсвічування

В основі застосовуються два типи матриці – LED та OLED. У першому випадку застосовується технологія рідких світлодіодів, створюючи необхідну контрастність та показник яскравості. LED аналоги відрізняються доступною вартістю, зате є можливість створювати ідеально тонкі панелі, що не займають багато місця в корпусі. Підсвічування типу Direct LED, дозволяючи рівномірно розподілити освітлення по всьому периметру.

  • OLED-матриця – ще один варіант, де в основі використовуються органічні світлодіоди. Серед основних переваг можна виділити:
  • широкі кути огляду;
  • природна передача кольору;
  • насиченість відтінків.

Показник яскравості на рівні 600–800 ніт, а це створює комфортні умови як для ігор, так і для перегляду фільмів та серіалів. Роздільна здатність деяких екранів досягає 8K, а діагональ у цьому випадку 70-80 дюймів.

Фонове підсвічування

Одна з візитних карток бренду – фонове підсвічування Ambilight. Спеціальний алгоритм визначає колір картинки як реального часу, щоб потім передати інформацію на діоди, розміщені ззаду. Таке компонування створює ефект проекції, що робить дисплей візуально більшим. Крім того, підсвічування такого формату знижує навантаження на очі. Також у її роботі є кілька режимів:

  • Ambisleep (яскравість поступово буде знижена, щоб користувач підготувався до сну);
  • Lounge Light (підсвічування активується, коли телевізор працює в режимі очікування);
  • Sunrise (запускається будильник, застосовуючи імітацію світанку для природного пробудження).

Залишається лише детально вивчити можливості такої функції та користуватися нею залежно від призначення.

Додаткові технології

У телевізорах передбачена функція HDR, яка забезпечує формування яскравих та насичених відтінків. На світлих ділянках рівень контрасту збільшується, але в темних ділянках навпаки – зменшується. Завдяки такому підходу створюється реалістичність картинки.

Реклама Google

Telegram Channel