Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Волинянин видав книгу про дива природи

У книзі багато цікавинок для всіх, хто цікавиться краєзнавством.

Фото: novezittya.com.ua.

Волинянин видав книгу про дива природи

Днями побачив світ черговий творчий доробок любешівця Петра Кравчука «Природи дивосвіт»

Це – восьма книга автора.

Про це пише видання Нове життя.

У виданні, як зазначив Петро Авксентійович, зібрані його статті, що друкувалися понад пів століття у різних газетах і журналах та електронних медіа. У них – розповіді про історію та людей Волинського краю, рекордні врожаї, царство грибів, погоду, незвичайні явища природи. А ще багато інших цікавинок для всіх, хто цікавиться краєзнавством.

«Мої матеріали на різну тематику, а також розповіді про мою творчість публікувалися щонайменше у 14 журналах і 37 газетах колишнього СРСР, України, Білорусі та Молдови. Деякі з цих видань виходили мільйонними тиражами. Краєзнавчі дослідження опубліковані також у наукових збірниках. Однак тепер більшість моїх публікацій недоступні для читачів, бо їх (разом із тими газетами і журналами) уже немає в масових бібліотеках. Тому, щоб вони не пропали з плином часу, я відібрав найцікавіші у цю книжку», – поділився Петро Кравчук.

Книга має п’ять розділів: «Моя Волинь», «Природи дивосвіт», «Рекорди бувають різні», «Про автора» та розділ, присвячений Зарудчівському заводу силікатної цегли, на якому любешівець пропрацював понад 17 років на різних посадах (з 1984 року – директором).

На жаль, вийшла вона накладом усього в 15 примірників. Тож аби вона була доступна широкому загалу, автор планує збільшити тираж.

«Книга має бути в бібліотеках, а також бути доступною читачам, щоб її могли купити всі охочі. Тобто її потрібно надрукувати більше. Але де взяти кошти пенсіонеру?! Тому, друзі, дуже прошу вашої фінансової допомоги, щоб надрукувати книгу», – звертається до небайдужих земляків Петро Кравчук.

Кошти можна перераховувати на картку автора, у призначенні платежу вказавши «На друк книги».

Номер картки 4149 4991 4747 1781.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Кримські татари передали у Волинський музей нові книги.

Реклама Google

Telegram Channel