Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Якщо київське «Динамо» «знищить» друзів путіна – сербський «Партизан» – виходить на гордих шотландців

Букмекери, до речі, фаворитом у протистянні вважають команду Олександра Шовковського.

Фотоколаж із сайту sport.informator.ua.

Якщо київське «Динамо» «знищить» друзів путіна – сербський «Партизан» – виходить на гордих шотландців

А не «знищити» команду із Белграда, яка нещодавно  їздила не турнір у країну-агресорку – росію, наші не мають права. Підопічні Олександра Шовковського повинні «померти на полі», але перемогти посіпак кремля

Завтра, 23 липня, київське «Динамо» стартує в єврокубковому сезоні-2024/2025. Суперником «біло-синіх» у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів стане сербський «Партизан». Перший поєдинок, номінально домашній для нашої команди, пройде в польському Любліні на стадіоні «Люблін Арена».

У прямій трансляції гру транслюватиме телеканал «2+2», телеканал «Динамо TV», також матч можна подивитися на каналі «Динамо Київ» у Youtube.

Початок трансляції – о 21:00 за київським часом (20:00 за польським).

Минулого сезону «Динамо» посіло друге місце в УПЛ, програвши боротьбу за золоті медалі «Шахтарю». Своєю чергою, «Партизан» фінішував другим у чемпіонаті Сербії.

Напередодні белградський «Партизан» офіційно повідомив про те, що на прохання «Динамо» Київ обидва матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів пройдуть без присутності гостьових глядачів:

«На прохання київського «Динамо», як господаря першого матчу, який через воєнні обставини в Україні проводить свої матчі в Польщі, а також можливих інцидентів серед уболівальників, особливо стосунків між фан-групами двох клубів, і особливо після поїздки в рф на футбольний турнір, було ухвалене рішення в жодному з двох матчів (у Польщі та Сербії) не допускати присутності приїжджих уболівальників. Це рішення було ухвалено за рекомендацією і за погодженням із місцевою владою Польщі, а також за рекомендацією і схваленням УЄФА.

Відповідно до досягнутої домовленості, ФК «Партизан» не проситиме для своїх уболівальників квитки на поєдинок у Любліні та закликає своїх уболівальників не подорожувати самостійно до Польщі.

Київське «Динамо» дотримуватиметься тієї самої угоди і не матиме підтримки своїх уболівальників на матчі в Белграді, на яку вони мають право, незважаючи на те, що «Партизан» перебуває під санкціями УЄФА.

Таке рішення було ухвалено насамперед для того, щоб забезпечити безпеку всіх учасників майбутніх матчів і запобігти потенційним інцидентам».

Реклама Google

Тим часом сьогодні у Будинку європейського футболу в швейцарському Ньоні прошло жеребкування третього раунду кваліфікації (Q3) Ліги чемпіонів 2024/25.

У цьому раунді Q3 беруть участь 20 команд – 12 з Шляху чемпіонів (переможці другого раунду Q2) та 8 клубів з Шляху представників ліг.

Київське «Динамо» дізналося потенційного суперника в Q3 Ліги чемпіонів по Шляху представників ліг. Українці зіграють у 3-му раунді ЛЧ, якщо обіграють «Партизан» (Сербія) у Q2.

Матчі Q3 відбудуться 6/7 та 13 серпня 2024 року. Першу гру кияни проведуть умовно вдома, а другу – на виїзді.

Столичному клубу необхідно пройти трьох опонентів, щоб опинитися в осінньому етапі ЛЧ.

Донецький «Шахтар» як чемпіон України завдяки високому клубному рейтингу отримав пряму путівку до основного раунду Ліги чемпіонів.

Читайте також: Як дружина Усика відреагувала на вбивство Фаріон, яка критикувала її чоловіка.

Telegram Channel