Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло троє наших земляків

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: на передовій загинуло троє наших земляків

Усі вони з однієї громади – Луцької

У Луцькій громаді  22 липня повідомили, що у боях з російськими окупантами на передовій загинули ще троє наших земляків.

Це – Микола Сищик, Олександр Андрусік і Андрій Лютий, інформує «Суспільне Луцьк».

Микола Сищик

Лучанину Миколі Сищику було 43 роки. У війську він служив на посаді навідника механізованого відділення, повідоПолеглий мили у міськраді.

Молодший сержант загинув 18 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Побєда Донецької області. Прощання з полеглим захисником відбудеться 23 липня у Кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку.

Олександр Андрусік

21 липня 2024 року під час боїв в районі населеного пункту Іванівка, що в Херсонській області, загинув 46-річний військовослужбовець з Луцька Олександр Андрусік.

За даними міськради, полеглий сержант служив на посаді старшого сапера інженерно-саперного відділення батальйону морської піхоти. Дату і місце прощання з Олександром Андрусіком сповістять додатково.

Андрій Лютий

Загиблий військовослужбовець Андрій Лютий – теж із Луцька. Останній бій він прийняв ще 20 квітня 2023 року біля села Новокалинове на Донеччині, але офіційно загибель 22-річного захисника підтвердили лише зараз.

Лучанин був молодшим сержантом, служив за контрактом на посаді інспектора прикордонної служби і гранатометника прикордонної комендатури швидкого реагування.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Тобто ти іще цим москалям кажеш: «Добрий день»?!.

Реклама Google
 

Telegram Channel