Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Луцька міська рада придбала для волинських воїнів уже понад 80 автівок

Позашляховик передали Волинській 100-ій бригаді, яка відправляється у гарячі точки на Схід

Фото: Фейсбук.

Луцька міська рада придбала для волинських воїнів уже понад 80 автівок

Зважаючи на постійну потребу військових у транспортних засобах, які здатні працювати у важких умовах, колектив Луцької міської ради, її структурних підрозділів та комунальних підприємств придбав для захисників чергове авто

Це — позашляховик Ford Ranger.  22 липня Луцький міський голова Ігор Поліщук передав пікап представнику мотопіхотного батальйону 100-ї ОМБр.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

«100-та бригада знову відправляється у гарячі точки на схід після відновлення, тому техніка їм конче потрібна. Минулого тижня ми передали для військових 40 квадрокоптерів, ну а зараз — автомобіль, який купили на добровільні пожертви наших працівників. Його орієнтовна вартість — 250 тисяч гривень», – розповів Ігор Поліщук.

Ford пофарбований у камуфляж, обслужений, має практично нову гуму. Уже завтра він буде на фронті і допомагатиме нашим захисникам нищити ворога ще потужніше. Адже забезпечуватиме мобільність та швидкий доступ особового складу до місця виконання завдань.

Загалом за кошти, які переказують на допомогу Збройним силам України працівники Луцької міської ради, її структурних підрозділів, комунальних підприємств, придбано понад 80 автомобілів.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Польські благодійники привезли чергову гуманітарну допомогу для волинських військових.

Реклама Google

Telegram Channel