Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
Мамі полеглого Героя з Волині вручили його посмертну відзнаку

Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук.

Мамі полеглого Героя з Волині вручили його посмертну відзнаку

Указом Президента України за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено 43-річного маневичанина Сергія Шмигельського

Сергій Іванович захищав Вітчизну ще під час проведення антитерористичної операції на сході України, і без вагань, знову став на захист рідної землі на початку березня 2022 року.

Про це повідомляють Маневицькій селищній раді.

Старший сержант, старший майстер ремонтного відділення бронетанкової техніки гідно боровся з ворогом. 20 серпня 2023 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині загинув, поклавши своє життя на полі бою за Батьківщину.

Сьогодні в приміщенні Маневицької селищної ради, очільник громади Олександр Гаврилюк, начальник відділення мобілізаційної роботи–заступник начальника Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк вручили мамі Героя Надії Романівні державну нагороду і висловили слова шани та співчуття за втрату сина.

Вічна пам'ять і слава Захиснику України, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Лікарка з Волині волонтерила на Чернігівщині.

Реклама Google

Telegram Channel