Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Луцьк підписав меморандум з великим благодійним фондом

 Благодійний фонд «АНГАР. Україна» – один із найпотужніших волонтерських штабів Волині.

Фото Луцька міська рада.

Луцьк підписав меморандум з великим благодійним фондом

Луцька міська рада та благодійний фонд «АНГАР. Україна» підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук та директор благодійного фонду Ольга Валянік підписали Меморандум про співпрацю.

 Благодійний фонд «АНГАР. Україна» – один із найпотужніших волонтерських штабів Волині. Для допомоги Силам оборони з початку повномасштабного вторгнення його активісти зібрали 105 млн гривень грошових коштів, а також значну кількість дронів, генераторів, засобів тактичної медицини та подарованих благодійниками автівок. 

Метою підписаного Меморандуму є співпраця Луцької міської ради із благодійним фондом «АНГАР. Україна», спрямована на забезпечення більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам. Згідно з Меморандумом, сторони будуть координувати зусилля та спільну діяльність, що здійснюється шляхом підготовки та реалізації спільних заходів.

Основні напрямки співпраці включають:

= організацію спільної роботи щодо більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам;

= проведення заходів та зборів, спрямованих на закриття потреб у конкретній допомозі відносно потреб військовослужбовців та ветеранів;

= промо-інформаційну підтримку ініціатив.

Для забезпечення виконання Меморандуму сторони будуватимуть свої відносини на засадах партнерства, максимального сприяння, відкритості і прозорості у своїй діяльності, а також взаємної інформаційної підтримки, повідомили в міськраді.

Довідка:

Волонтерський штаб «АНГАР» створений 24 лютого 2022 року на базі трьох організацій – благодійного фонду «Співдружність-Волинь» (директор Ольга Валянік) та громадських організацій «Мистецьке об’єднання «СтендаЛь» (директор Алла Яцута) і «Творче об’єднання «ГаРмИдЕр» (директор Руслана Порицька).

Згодом штаб трансформувався у благодійний фонд «АНГАР. Україна». Для допомоги військовим у забезпеченні засобами тактичної медицини, технікою, дронами, авто «АНГАР. Україна» організовує концерти, виставки, фотомарафони, заходи для дітей. Крім того, тісно співпрацює із соціально відповідальним бізнесом.

Реклама Google

Telegram Channel