Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
На Волині спіймали рибалок-браконьєрів із сітками, ятерами та волоками

Затримано 8 порушників. Нараховано збитків на суму 4692 грн.

Фото: Фейсбук.

На Волині спіймали рибалок-браконьєрів із сітками, ятерами та волоками

Порушення Правил рибальства за тиждень

У період з 15 по 21 липня 2024 року волинські рибоохоронці викрили 9 порушень Правил рибальства, а саме: три порушення за ч.3 ст. 85 КУпАП; п'ять порушень за ч.4 ст. 85 КУпАП;

Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Складено 1 акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, власник якого не встановлений.

Затримано 8 порушників. Нараховано збитків на суму 4692 грн. В рамках проведених рибоохоронних заходів у порушників вилучено 4 одиниці заборонених знарядь лову. Передано 5 справ до суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

До прикладу:

16 липня при обстеженні оз. Оріхівське на території природно-заповідного фонду гідрологічного заказника «Оріхівський» Самарівської громади Ковельського району громадянин здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову - сіткою риболовецькою, вбрід з берега. Риби не встиг зловити.

20 липня на р. Турія біля с. Тойкут Ковельського району громадянин здійснював вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову ятером, виготовленим з сіткоснастевого матеріалу. Риби не встиг зловити.

21 липня 2 громадян здійснювали незаконний вилов водних біоресурсів на р. Турія неподалік с. Хотешів Камінь-Каширського району за допомогою забороненого знаряддя лову - волока. Риби не встигли зловити.

21 липня на р.Турія, поблизу м. Ковель громадянин здійснював вилов водних біоресурсів сіткою, внаслідок чого впіймав 3 екз. краснопірки. Розмір заподіяної шкоди рибним запасам становить 4692 грн.

21 липня поблизу с. Черче Камінь-Каширського р-ну при обстеженні р. Турія виявлено волок з капронової нитки та ятер. Складено акт виявлення та вилучення безгосподарського майна, власник якого не встановлений.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У нацпарку на Волині продовжують «полювати» на браконьєрів.

Реклама Google

Telegram Channel