Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Поляка-нелегала, який незаконно перебував на Волині, повернули на Батьківщину

Іноземця супроводили до ПП "Ягодин" та передали Прикордонній Варті Республіки Польща.

Фото: Фейсбук.

Поляка-нелегала, який незаконно перебував на Волині, повернули на Батьківщину

У рамках операції «Мігрант» працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення спільно з міграційною поліцією області виявили громадянина Польщі 1979 року народження

Іноземець тривалий час незаконно перебував на території України. При перевірці встановлено, що чоловік проживав за недійсним паспортним документом.

Про це повідомили у Міграційній службі Волинської області.

Управління ДМС звернулось з адміністративним позовом до суду про затримання порушника, поміщення до ПТПІ та передачі до країни походження відповідно до міжнародного договору про реадмісію.

Угодою про реадмісію передбачено швидкі процедури ідентифікації та безпечне й організоване повернення осіб, які не виконують умов, передбачених для в'їзду на територію України або країн ЄС.

19 липня Департамент у справах іноземців ДМС України на міжнародному рівні погодив передачу громадянина Польщі з прикордонною службою сусідньої країни.

23 липня посадові особи УДМС у Волинській області супроводили іноземця до ПП «Ягодин» та передали Прикордонній Варті Республіки Польща.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині затримали нелегалів з росії та Азербайджану.

Реклама Google

Telegram Channel