Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Справді «почути кожного»: дві громади на Волині розпочали важливі проекти

«Будемо працювати над створенням Статутів громад та, звісно, над нашою улюбленою темою – покращенням владно-громадської взаємодії».

Фото Волинський Інститут права.

Справді «почути кожного»: дві громади на Волині розпочали важливі проекти

Волинський Інститут права разом з Камінь-Каширською та Турійською громадами розпочинає новий проєкт «Підтримка розвитку самоорганізації та безпосереднього народовладдя у територіальних громадах Волині» за підтримки Міжнародного фонду «відродження»

Про це повідомили у Волинському Інституті права.

«Будемо працювати над створенням Статутів громад та, звісно, над нашою улюбленою темою – покращенням владно-громадської взаємодії. Ми вже мали перші зустрічі з представниками громад і надзвичайно тішимось, що наші партнери мають з нами спільне бачення мети цього проєкту.

 

 «Раді взяти участь у цьому проєкті. Камінь-Каширська міська рада зацікавлена у покращенні комунікації з жителями громади задля сталого розвитку нашої громади», – зазначила начальниця відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук.

«Ми дуже зацікавлені у тому, щоб налагодити співпрацю з людьми і щоб люди відчували, що ми працюємо для них», – поділилась заступниця Турійського селищного голови Жанна Яковініч.

Прекрасна мета і, сподіваємось, що нам вдасться досягти її у обох громадах!», - йдеться у повідомленні.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel