Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
На Волині п'яний водій поклав патрульним 2800 гривень взятки

Цей факт працівники ВРПП зафіксували на нагрудну камеру та викликали слідчо-оперативну групу на місце події.

Фото: Фейсбук.

На Волині п'яний водій поклав патрульним 2800 гривень взятки

Аби уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного спʼяніння, керманич надав правоохоронцям неправомірну вигоду

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Під час патрулювання поліцейські відділу реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції поблизу села Бахів, зупинили транспортний засіб «Renault Master» для перевірки особи по орієнтуванню, яким керував 22-річний житель села Теклине.

Під час спілкування з водієм працівники поліції помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного спʼяніння. На пропозицію пройти медичне обстеження на факт вживання алкогольних чи наркотичних засобів керманич відмовив.

Правоохоронці склали відносно водія адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Та аби уникнути відповідальності, порушник почав умовляти працівників поліції не вносити даний факт в базу ІПНП, водій запропонував і надав поліцейським неправомірну вигоду, поклавши біля коробки передач службового авто грошові кошти у розмірі 2 800 тисяч гривень, різними купюрами.

Цей факт працівники ВРПП зафіксували на нагрудну камеру та викликали слідчо-оперативну групу на місце події. Надані грошові кошти були вилучені.

За фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку чоловік з велопарковки поцупив велосипед.

Реклама Google

Telegram Channel