Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Батькам полеглого Героя-медика з Волині вручили його посмертну нагороду

Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук.

Батькам полеглого Героя-медика з Волині вручили його посмертну нагороду

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» III ступеня, уродженця села Велика Ведмежка Василя Ільїна

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділення мобілізаційної роботи – заступник начальника Першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк відвідали сім’ю полеглого земляка, вручили державну відзнаку батькам Героя та подякували за належне виховання сина, який з честю і до кінця виконав свій службовий обов’язок, боронячи Україну від російського окупанта.

Про це поінформували у Маневицькій селищній раді.

Відважний воїн, 25-річний бойовий медик Василь Ільїн став до лав Збройних сил України на початку квітня 2023 року. Виконуючи бойове завдання на Харківщині, 14 серпня 2023 року боєць загинув.

Василь Віталійович був справжнім патріотом, надзвичайною і світлою людиною, надійним товаришем. За це його любили й цінували, таким його виховали батьки. Добрий, щирий, працьовитий, чудовий син.

Шануймо величний подвиг воїна Василя Ільїна та усіх земляків-Героїв! Хай їх світлі душі стануть Янголами-охоронцями для рідної землі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Мамі полеглого Героя з Волині вручили його посмертну відзнаку.

Реклама Google

Telegram Channel