Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Пропустивши першими, київське «Динамо» розтрощило «друзів путіна» – 6:2!

Слава Україні! Героям слава!

Фото із сайту uaf.ua.

Пропустивши першими, київське «Динамо» розтрощило «друзів путіна» – 6:2!

49-річний Олександр Шовковський свій стартовий матч у єврокубках на посту головного тренера розпочав з надважливої і дуже яскравої перемоги

Це протистояння мало особливий підтекст для команди Олександра Шовковського, адже «Партизан» нещодавно їздив до росії на так званий «Братній кубок». Тож не дивно, що перед початком матчу замість традиційних рукостискань кияни підставили суперникам кулаки, як під час пандемії ковіду.

Однак показати неприязнь супернику – недостатньо для того, щоб переграти його на футбольному полі, інформує сайт «Чемпіон». І почався матч гірше не вигадаєш: вже на екваторі першого тайму Караваєв на правому фланзі штрафного зачепив ноги Калулу, за що рефері призначив пенальті. Сальданья виконав паненку, підсікши м'яч по центру, й переграв Бущана – 0:1. 

На щастя, «біло-сині» навіть не збиралися опускати руки й наприкінці першого тайму за п'ять хвилин забили аж три м'ячі.

Спочатку Шапаренко ударом в один дотик прошив голкіпера після передачі від Кабаєва – 1:1. 

Згодом Бражко, зреагувавши на відскок, влучно пробив у дальній кут із рикошетом від дальньої стійки – 2:1 .

А перед перервою, у компенсований час, Караваєв змусив голкіпера «Партизана» втретє діставати м'яча з сітки – 3:1 .

На початку другого тайму різниця у рахунку стала розгромною. Бражко віддав у центральне коло на Кабаєва, той побіг до штрафного й здалеку пробив у нижній лівий кут – 4:1.

Можливо, кияни, відірвавшись на три голи, дещо розслабилися. Так чи інакше, «Партизан» забив вдруге: Сальданьї оформив дубль, заштовхавши на лінії воріт м'яч у сітку після скидання головою від Ібрагіма – 4:2 .

І все ж таки віцечемпіони України забили ще двічі. Бражко зі штрафного пробив під поперечину, воротар дістав, але Волошин підібрав відскок та прострілив на Попова, який забив у порожні ворота – 5:2.

А фінальну крапку в компенсований час поставив Олександр Піхальонок, який технічним ударом покотив у кут без шансів для Йовановича.

6:2 – футболісти «Динамо» розгромили «Партизан» і не словом, а ділом довели, що вмотивовані карати «братів» наших одвічних ворогів.

Молодці!!!!

Справді срамотно!
Справді срамотно! Фотоскрін із сайту «Спортски журнал».

 Ліги чемпіонів УЄФА. Кваліфікація. Другий раунд. Перший матч. «Динамо» (Київ, Україна) – «Партизан» (Београд, Сербія) – 6:2 (0:1 – Сальданья, 22 хв., пен.; 1:1 – Шапаренко, 40; 2:1 – Бражко, 42; 3:1 – Караваєв, 45+1; 4:1 – Кабаєв, 55; 4:2 – Сальданья, 66; 5:2 – Попов, 83; 6:2 – Піхальонок, 90+2).

Стадіон: «Арена Люблін» (Люблін, Польща). Арбітр: Крістіан Дінгерт (Талліхтенберг, Німеччина).

Склад «Динамо»: Бущан – Вівчаренко, Попов, Дячук, Караваєв (Малиш, 46) – Шапаренко (Лонвейк, 87), Бражко (Андрієвський, 86), Буяльський (Піхальонок, 46) – Кабаєв, Ванат, Ярмоленко (Волошин, 69).

Запасні: Нещерет, Моргун, Супряга, Себальйос, Біловар, Дубінчак.

Удари (у площину): 22 (9) – 4 (4).

Кутові: 6 – 0.

Офсайди: 0 – 1.

Читайте також: У футболіста Мудрика – нова зачіска. Бачили?.

Реклама Google

Telegram Channel