Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Камала Гарріс уже випереджає Трампа і заявляє: «Я знаю типаж Дональда Трампа»

Дональд Трамп уже почивав на лаврах, коли з'явилася на його голову Камала Гарріс.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Камала Гарріс уже випереджає Трампа і заявляє: «Я знаю типаж Дональда Трампа»

«І в цій кампанії, обіцяю вам: я з гордістю поставлю свій послужний список проти його»

Віцепрезидентка США Камала Гарріс на передвиборчому мітингу в Мілуокі нагадала про свій досвід роботи прокуроркою в Каліфорнії та судові обвинувачення кандидата у президенти Дональда Трампа

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на CNN.

«Я бралася за злочинців усіх видів: хижаків, які знущалися над жінками, шахраїв, які обкрадали споживачів, шахраїв, які порушували правила заради власної вигоди.

Тому послухайте мене, коли я скажу: «Я знаю типаж Дональда Трампа».

«І в цій кампанії, обіцяю вам: я з гордістю поставлю свій послужний список проти його», – заявила Камала Гарріс.

Реклама Google

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випередила республіканця Дональда Трампа на два відсоткові пункти в загальнонаціональному опитуванні після рішення Джо Байдена завершити свою передвиборчу кампанію.

Про це інформує «Європейська правда» з посиланням на опитування Reuters/Ipsos.

Деталі: Гарріс випередила Трампа в загальнонаціональному опитуванні з результатом 44% проти 42%, водночас різниця перебуває в межах статистичної похибки у 3 відстокові пункти.

У попередньому опитуванні Reuters/Ipsos 15-16 липня Гарріс і Трамп набирали по 44% підтримки, а на початку місяця республіканець випереджав віцепрезидентку США на один відсотковий пункт.

Крім того, в останньому опитуванні 56% зареєстрованих виборців США заявили, що 59-річна Гарріс «має гострий розум і здатна давати раду викликам». Про 78-річного Трампа таке сказали лише 49%, а про 81-річного Байдена – лише 22%.

Опитування відбулось 22-23 липня – після національного з'їзду Республіканської партії США, на якому Трампа офіційно висунули кандидатом у президенти, та після оголошення Байдена про те, що він виходить з перегонів і підтримує кандидатуру Гарріс.

Як наголошує Reuters, загальнонаціональні опитування вказують на важливі сигнали про підтримку американцями політиків, але доля президентських виборів у США зазвичай вирішується в кількох ключових штатах, які традиційно підтримують кандидатів з різних партій.

Камала Гарріс ще не є кандидаткою в президенти США, але вже отримала підтримку більшості делегатів з'їзду Демократичної партії.

Голосування за те, щоб зробити Гарріс офіційною кандидаткою в президенти від партії, відбудеться на початку наступного місяця – перед з'їздом демократів у Чикаго 19-22 серпня.

До речі, Камала Гарріс зібрала рекордні 81 млн доларів за перші 24 години після того, як чинний президент Джо Байден вийшов з виборчої гонки та оголосив про підтримку її кандидатури від демократів.

Читайте також: Трамп у шоці від рішення Байдена знятися з президентських перегонів і називає його «шахраєм».

Telegram Channel