Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Де купити квитки на концерт?

Фото: kartinki.pics.

Де купити квитки на концерт?

Раніше квитки на концерти та інші подібні заходи продавалися лише у касах концертних залів чи спеціальних кіосках. Тому покупка часто перетворювалася на цілу пригоду – спочатку треба було обрати вільний день, потім шукати найближчу касу, витрачати час на дорогу і вистояти чергу. А от в наш час можна купити квитки на концерт онлайн, сидячи при цьому в офісі, вдома чи в парку на лавочці.

Ви ще не встигли оцінити таку можливість? Тож зараз саме час це зробити, а ми розглянемо всі способи покупки квитків на концерт в інтернеті.

Способи покупки квитків онлайн

Загалом можна виділити три основні способа придбання квитків на концерти, а також інші події суспільно-розважального напряму:

  1. На веб-сайтах концертних майданчиків, театрів тощо. Тут ви знайдете афіші лише тих артистів, концерти котрих там заплановані. Варіант підійде, якщо конкретно знаєте, який концерт хочете відвідати.
  2. На сайтах-агрегаторах квитків. Тут можна обрати концерт без прив'язки до майданчика, а ще можна шукати події за жанрами, датами, виконавцями, датою проведення заходу. Ще можуть бути добірки та рекомендації. Будьте уважні, бо сайти-агрегатори часто копіюють шахраї. Тому перед оплатою завжди перевіряйте адресу сайту, оскільки є ризик натрапити на фішингове посилання, ввести реквізити своєї картки та втратити кошти.
  3. На сайтах концертних агенцій. Концертні агенції розміщують на сайті афіші артистів, яким організовують концерти та/або тури. Якщо вирішите купити квиток у такий спосіб, то вас все одно перекине на офіційний сайт артиста чи на агрегатор.

Ми ж радимо одразу обрати для себе оптимальний сайт-агрегатор – так зручніше охопити значно більший обсяг заходів різного плану. Наприклад, вам буде зручно та вигідно користуватися сайтом ТікетсБокс, а про його переваги ми розкажемо далі.

Переваги оператора квитків ТікетсБокс

Головна перевага ТікетсБокс у його максимальній зручності для користувачів. Це полягає не лише в продуманому сайті, але й в тому, що тут дуже багато видів заходів – це і концерти зірок, театральні спектаклі, фестивалі і багато чого іншого.

Ще варто зазначити, що цим сайтом можна користуватися в різних містах України. З повним переліком ви можете ознайомитися в меню на сайті і там же обрати своє місто. До речі, в меню також є повний перелік жанрів та різновидів заходів – це для розуміння того, щоб ви не обмежились тільки анонсами на головній сторінці сайту.

Не менш важливо й те, що користуватися сайтом ТікетсБокс цілком безпечно. Ви можете сміливо вводити персональні дані для оплати квитків, бо вся інформація клієнтів надійно захищена.

В якості підсумку додамо, що сайт ТікетсБокс вважається лідером у сфері продажу квитків на заходи концертно-розважального характеру. Йому довіряють, ним користуються, його радять своїм друзям.

Тому у разі потреби купити квиток на концерт улюбленого виконавця чи гурту, не прийдеться йти до каси концертного майданчику, бо можна придбати його онлайн.

Реклама Google
Telegram Channel