Курси НБУ $ 41.23 € 44.77
Волинянин після суперечки жорстоко побив односельчанина

На цей час зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Волинянин після суперечки жорстоко побив односельчанина

Поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який наніс тяжкі тілесні ушкодження

22 липня до Ковельського управління поліції надійшов виклик від заявника який повідомив, що о 06 ранку його побив знайомий в с. Голоби, Ковельського району. Де наразі знайомий не знає.

Про це інформує Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Приїхавши на виклик правоохоронці побачили, що особа перебуває в тяжкому стані з численними забійними саднами обличчя. До потерпілого викликали бригаду швидкої допомоги.

Оперативники впродовж декількох годин встановили місце знаходження нападника.

Ним виявився 30-ти річний місцевий житель с. Голоби.

За даними слідства, правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виникла словесна суперечка та згодом бійка, нападник умисно заподіяв тілесних ушкоджень 56-річному жителю. У наслідок чисельної кількості ударів кулаками в ділянку голови заподіяно тяжкі тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, крововиливами та закритими переломами скроневої та тімʼяної кісток, гематомою, множинними забійними саднами обличчя та волосистої частини голови.

Вчора, 23 липня, слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На цей час йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel