Курси НБУ $ 41.22 € 44.70
З прийдешнім Днем медичного працівника привітали медиків Волині

За особисті заслуги у розвитку охорони здоров’я очільник області нагородив медичних працівників Почесними грамотами.

Фото: Фейсбук.

З прийдешнім Днем медичного працівника привітали медиків Волині

Напередодні професійного свята медичних працівників у Волинській ОВА урочисто подякували за роботу представникам лікарської професії

Очільник області Юрій Погуляйко особисто привітав медиків Волині та вручив нагороди до Дня медичного працівника.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Медики зараз працюють в різних площинах: хтось оперує у великих містах, хтось працює військовим медиком поблизу фронту та рятує поранених побратимів. В усіх випадках лікарі рятують життя людей – хай це невідкладні операції чи просто огляд у поліклініці, лікарні.

Особливо сьогодні, коли в країні іде війна, медичні сестри та брати, акушерки, фельдшери, лікарі надають допомогу, часто жертвуючи власним здоров’ям і життям. Від атак агресора загинули 194 цивільні медики, Волинь втратила трьох медпрацівників.

«Сьогодні вітаємо людей, які роблять неможливе, – підкреслив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко. – Дякую за вашу працю, ваш вибір професії та кожне збережене життя – доказово, операційно, евакуаційно. Особлива подяка за врятоване здоров’я та життя наших військових. З прийдешнім професійним святом всіх причетних! Дякую тим, хто не сходить з цього шляху».

З нагоди Дня медичних працівників та за особисті заслуги у розвитку охорони здоров’я, очільник області нагородив Почесними грамотами вірних присязі лікаря.

Вітаємо із професійним святом усіх присутніх та особливо тих, хто сьогодні лишився поза кадром – ваш вклад не менш важливий!

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині для дітей, які долають туберкульоз, відкрили багатоцільову ресурсну кімнату.

Реклама Google

Telegram Channel