Курси НБУ $ 41.22 € 44.70
На фронті немає канікул: Порошенко знову везе у війська тисячі дронів і окопний РЕБ

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

На фронті немає канікул: Порошенко знову везе у війська тисячі дронів і окопний РЕБ

Петро Порошенко підготував для бригад ЗСУ чергову партію FPV-дронів, Мавіків та засобів окопного РЕБу

артість цієї техніки сягає 68 млн грн. Загалом від початку року Порошенко вже передав у війська 21 тисячу FPV-дронів.

Якщо на початку року ставили собі за мету привозити на фронт дві тисячі дронів щомісяця, то віднедавна ця кількість подвоїлась. Бо на передку зараз гаряче і в прямому, і в переносному сенсі, каже п’ятий Президент. На відміну від Верховної Ради, керівництво якої вирішило скасувати пленарні засідання на найближчий місяць, наші бійці безперервно відбивають атаки ворога.

 

 «У мене за спиною 134 «Мавіки», це фактично місячна норма, яка відправиться на фронт через декілька днів. А переді мною теплові «Мавіки» для нічної роботи. Їх майже 300 штук. Вони дуже, дуже потрібні на фронті, зараз це величезний дефіцит», – говорить Порошенко.

 

  «А це – сорок найсучасніших комплексів окопного РЕБу, і вони теж дуже потрібні на фронті», – показує Порошенко.

 

  Він розповідає про FPV-дрони: «це – «десятки», а оце – «вісімки». Зараз їх тут 3 382». Порошенко зауважив, що попри обіцянки держави забезпечити армію цього року мільйоном дронів, запити від бригад на безпілотні апарати зростають.

 

 «Яким чином так працює держава, що наші воїни все ще чекають мільйона обіцяних FPV? Де вони ховаються? Вже майже серпень, 8 місяців чекають обіцяного мільйона. Якщо ви кажете, що він десь з’явився, то я вам передам телефони десятків бригад, які пишуть листи з позицій, бо в них FPVшок немає. Тому ми вимушені не зупинятися», – наголосив Порошенко.

«Будемо вимагати, щоб держава покращила свою роботу. Щоб нарешті парламент вийшов з відпустки й проголосував за заборону московської церкви, за військову підтримку — аби нарешті почався ефективний менеджмент країни. Бо фронт — це пріоритет. Це те, над чим ми всі маємо зараз працювати і разом наближати Перемогу», – зазначає Петро Порошенко.

Реклама Google

Telegram Channel