Курси НБУ $ 41.20 € 44.68
Депутати одного з міст Волині просять гроші в Прем’єр – міністра

Це приміщення вже давно потребує капітального ремонту

Фото з Інтернету

Депутати одного з міст Волині просять гроші в Прем’єр – міністра

На сьогоднішній сесії Нововолинської міської ради обранці громади одноголосно підтримали звернення до керівника уряду Дениса Шмигаля щодо виділення коштів в сумі 11 683 128.00 гривень на проведення капітального ремонту в комунальному некомерційному підприємстві «Нововолинська центральна міська лікарня».

  Йдеться про частину приміщень другого поверху терапевтичного корпусу цієї медичної установи, де хворі проходять реабілітацію.
  У своєму листі найвищій посадовій особі виконавчої гілки влади країни, ініційованому депутатом Валерієм Мнихом,  обранці громади вказали, що виступають від імені всіх своїх мешканців, а також поранених воїнів і захисників України та всіх пацієнтів, які отримали й отримують  реабілітацію на базі КНП «Нововолинська центральна міська лікарня».
  Отож, у відділенні фізичної і реабілітаційної медицини зараз тут надається доступна та якісна допомога людям з інвалідністю та іншим особам з обмеженнями повсякденного функціонування.

   Особлива увага приділяється пораненим військовослужбовцям. За 6 місяців нинішнього року успішно оздоровилися 390 пацієнтів, серед яких 152 військовослужбовці.
  Однак приміщення закладу, в яких проводяться реабілітаційні процедури, застарілі й потребують капітального ремонту. Будівля лікарні, де розміщене це відділення, побудована ще в 60-х роках минулого століття за радянськими зразками й не відповідає сучасним вимогам.
   Для часткового оновлення зазначених реабілітаційних приміщень за благодійні кошти розроблено проєктну документацію на виконання будівельних робіт.
  На жаль, через скорочення надходжень і збільшення видатків в бюджету Нововолинської міської територіальної громади не вистачає грошових ресурсів  на цей капітальний ремонт.

  Такі фінансові витрати також не під силу медичному комунальному закладу.
  Тому депутатський корпус просить фінансової допомоги – виділити місцевому бюджету кошти в сумі 11 683 128.00 гривень на реалізацію цього вкрай потрібного проєкту.
   Звернення підтримали одноголосно всі присутні депутати Нововолинської міської ради.
                                          Роксолана ВИШНЕВИЧ 

   Читайте також: Лікарні польського Білостока та Володимира підписали грантовий контракт

 

Telegram Channel