Курси НБУ $ 41.20 € 44.68
Інвестиція в медицину – турбота про жителів громади

Тепер у Володимирі має покращитися реабілітація хворих

Фото сайту КП "Володимирське ТМО"

Інвестиція в медицину – турбота про жителів громади

 Представники Володимира взяли участь у конференції з нагоди відкриття проєкту «Спільний розвиток реабілітаційних послуг у муніципальних лікарнях у Білостоці та Володимирі» Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027, що відбулася у місті Білосток Республіки Польща.

  Про це йдеться на сторінці КП «Володимирське ТМО».
  Як уже повідомляли, на початку місяця лікарні обох міст підписали грантовий контракт вартістю понад 2 млн 700 тисяч євро, який передбачає розвиток реабілітаційних послуг цих закладів.
  Участь у конференції взяли представники міст, причетних до реалізації проєкту. 
  Володимирське ТМО на заході представили члени робочої групи –  медичний директор Сергій Ярмолін, начальниця відділу з проєктної діяльності Ганна Нестеряк, головна бухгалтерка Ірина Русінчук, начальниця відділу юридичного забезпечення Тетяна Ващук, проєктна менеджерка Олександра Царук. 
  А весь медичний персонал лікарні також мав змогу долучитися до обговорень на конференції за допомогою відеозвʼязку.
  Координатори проєкту спочатку презентували роботу лікарень у Білостоці та Володимирі, а також поділились інформацією про етапи його виконання, наголосили на важливості впровадження усього запланованого в конкретні справи. 
 Значна увага й моніторинг приділятиметься саме співпраці між лікарями та медичним персоналом, спільним прийомам пацієнтів, навчанням, обміном тощо.
   Володимирці - учасники заходу висловили впевненість, що завдяки потужній підтримці Євросоюзу вони зможуть втілити в життя амбітний проєкт, що стане інвестицією не лише в медичну інфраструктуру, а й у здоров’я та добробут своєї громади.
                                       Роксолана ВИШНЕВИЧ

   Читайте також: Лікарня громади на Волині отримала швидку від благодійників з Великобританії

 

Telegram Channel