Курси НБУ $ 41.20 € 44.68
Відомого українського коміка винесли зі сцени через виступ про Зеленського

Сергій Чирков.

Фото Люкс.

Відомого українського коміка винесли зі сцени через виступ про Зеленського

Дивна ситуація

Поки хтось освідчувався в коханні прямо під час Atlas United 2024, когось виносили зі сцени після слів про президента Володимира Зеленського. 

Люкс розібрався у скандалі.

На фестивалі Atlas United 2024 окрім виступів музикантів проводилися благодійні аукціони та проходили виступи стендаперів. В один момент на сцену вийшли коміки Настя Зухвала та Сергій Чирков, відомий як ведучий проєктів «Ебаут» і «Телебачення Торонто».

Як повідомили в інстаграмі очевидці, Чирков зачитав зі сцени промову Зеленського з президентських дебатів на виборах 2019 року, в якій той журив Петра Порошенка через відсутність рівності усіх перед законом, через відсутність покарань для корупціонерів і відмову зняти недоторканість з депутатів.

Також у своїй промові Володимир Олександрович багато чого наобіцяв українцям, і Сергій не забув про це нагадати зі сцени Atlas Festival. Він процитував слова про «кінець епохи бідності», «кінець кумівства», «швидке завершення війни» і тому подібне.

За словами присутніх, Чирков просто зачитував цитати і не давав оціночних суджень та навіть не жартував з цього приводу. У цей момент до нього підійшов охоронець, вихопив мікрофон і силою забрав зі сцени.

Присутні сприйняли це як придушення свободи слова і політичне переслідування за жарти над Зеленським.

 

 У мережі почали вигадувати теорії про підвали СБУ. Деякі захвилювалися, куди це зник Сергій після цього інциденту. Пізніше гуморист, який ніяк не коментував ситуацію, повідомив, що з ним усе добре. Більше ніяких подробиць від нього не було.

Згодом, після публічного резонансу, в інстаграмі Atlas Festival з’явився допис з офіційними вибаченнями.

 

 «Ви могли стати свідками прикрого непорозуміння між Сергієм Чирковим та одним зі співробітників нашої команди, який перевищив службові повноваження та поводився неприпустимо через хибну інтерпретацію того, що відбувалося на сцені. Зі свого боку від імені організаторів публічно просимо вибачення у Сергія та його менеджерки Дарʼї за непрофесійну та неетичну поведінку й порушення фізичних кордонів»  — ідеться в повідомленні.

Реклама Google

Telegram Channel