Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Показали, як волинські гвардійці відпрацьовують навички штурму ворожих окопів (Відео)

Важко в навчанні – легко в бою!

Фото – Нацгвардія України.

Показали, як волинські гвардійці відпрацьовують навички штурму ворожих окопів (Відео)

Такі тренування даються дуже не просто, але вони просто необхідні для підготовки до бою

Гвардійці волинського підрозділу Національної гвардії України відпрацювали тактику дій малими групами. Такі тренування є важливим елементом бойової підготовки гвардійців, адже дозволяють відпрацювати навички ведення бою в умовах, що наближені до реальних.

Регулярні тренування дозволяють гвардійцям підвищувати власну професійність. Інший важливий елемент підготовки – це відпрацювання навичок комунікації і взаємодії між військовослужбовцями, що є критичним для ефективного виконання бойового завдання, а також збереження життя і здоров’я воїнів.

«Регулярні й інтенсивні тренування з використання зброї допомагають бійцям запам'ятати всі необхідні дії на підсвідомому рівні. Відпрацювання навичок на місцевості за різних погодних умов у стресових ситуаціях, ведення вогню по мішенях та інші важливі вміння. Це дозволяє підготувати особовий склад до різних сценаріїв бойових дій», – говорить гвардійський інструктор на псевдо Скул.

Реклама Google

Учасники тренувань розповідають, що інтенсивність і складність навчання є, до певної міри, стрес-тестом. Він, мовляв, складний, але корисний, адже дозволить виконати бойове завдання з мінімальними втратами.

«Такі тренування мені даються не просто. Це складно як фізично, так і психологічно, адже треба діяти швидко, а при тому намагатися все робити правильно. Проте ми розуміємо, що все це просто необхідно. Навчання можуть здаватися складними, проте в реальному бою все буде набагато складніше й небезпечніше», – ділиться враженнями учасник тренування Андрій.

Читайте також: Грузин, який побрався з волинянкою, одним із перших 24 лютого прийшов до ТЦК.

Telegram Channel