Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Волинянин відкрив новий бізнес, скориставшись грантом від держави

Від часу відкриття зоомагазину жителі міста активно користуються послугами Ігоря Барвінського.

Фото: Фейсбук.

Волинянин відкрив новий бізнес, скориставшись грантом від держави

Рожищанин Ігор Барвінський, скориставшись державною програмою, отримав грант на розвиток власного бізнесу і відкрив зоомагазин «Бетті»

Головний напрямок його діяльності – надання ветеринарних послуг (медична допомога, грумінг, стрижка). Від отримання гранту пройшло більше року.

Про це розповіли у Рожищенському управлінні Луцької філії ВОЦЗ.

Від часу відкриття зоомагазину жителі міста активно користуються послугами Ігоря Барвінського – приводять своїх домашніх улюбленців на невідкладну медичну допомогу, профілактичний огляд та щоб навести красу, тобто підстригти. А ще тут можна придбати багато речей, які необхідні для догляду за тваринками. Весь цей час продовжує тут успішно працювати його дружина Оксана, яка разом з чоловіком займається улюбленою справою.

У Центрі зайнятості нагадують, що за грантовою програмою «Власна справа» українці можуть отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн. Отримати мікрогрант може, як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми гранту.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Школяр з Ковеля, який найкраще здав НМТ, отримав премію у 5 тисяч.

Реклама Google

Telegram Channel