Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Житель Волині проголосив себе сповідником і довів до самогубства 13-річного сина

Правоохоронці передали справу в суд.

Волинь-нова

Житель Волині проголосив себе сповідником і довів до самогубства 13-річного сина

Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення

Правоохоронці передали в суд справу мешканця Нововолинська, 13-літній син якого повісився. За доведення до самогубства неповнолітньої особи, чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції Волинської області 22 липня, підозрюваний систематично чинив психологічне насильство щодо всіх членів своєї багатодітної родини, а особливо – щодо неповнолітнього сина.

«Він проголосив себе сповідником дивної віри, за якою всі мають йому підкорятись і виконувати лише його настанови. Фігурант примушував сина відчувати образу, страх, провину та нікчемність, через що хлопець отримав психологічні травми, які заважали йому розвиватись. Він контролював його поведінку та думки, обмежував в будь-яких підліткових розвагах, завантажував роботою та нерідко наносив побої», – інформують правоохоронці.

Кілька років тому самогубство вчинила також одна з доньок підозрюваного. 

Обмеження і залякування релігійного змісту, а також примус до покори та фізичної праці, вплинули на емоційний стан 13-річного хлопця – і він повісився.

У поліції додали, що кілька років тому самогубство вчинила також одна з доньок підозрюваного. Як інформує zaxid.net, наразі ще двоє неповнолітніх разом із матір’ю виїхали від чоловіка і поселилися в іншому місці.  

Андрій МІЦКЕВИЧ.

Реклама Google

Telegram Channel