Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Ми не зупиняємось: Порошенко везе на фронт екскаватори, майстерні і командно-штабні машини

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Ми не зупиняємось: Порошенко везе на фронт екскаватори, майстерні і командно-штабні машини

Петро Порошенко крім кількох тисяч дронів і засобів РЕБ підготував для бригад на фронті велику партію техніки – екскаватори, пересувні майстерні, командно-штабні пункти і прально-душові комплекси

Все це терміново вирушає на фронт, бо там стає дедалі гарячіше – говорить пʼятий Президент. Техніку і дрони вже чекають підрозділи ССО, десантники, штурмовики, розвідники, морпіхи і бригади ТРО. 

«Ми не зупиняємося ні на хвилину. Вчора ми підготували партію розвідувальних та ударних дронів, а сьогодні — велика техніка. Що на цю суму ми передаємо військовим? Екскаватори для будівництва міцних ліній оборони, командно-штабні машини для нашого десанту, ПАРМи, які завдяки  професійним майстрам швидко повертають до роботи вантажівки. Мобільні лазні, виробництвом яких наша команда пишається. Цього разу передаємо прально-душові в кількості семи штук», – говорить Порошенко. 

 

 Загальна вартість цієї техніки 17 мільйонів гривень. Разом з дронами цей конвой «тягне» на 85 млн грн. 

«Усе це — наше виробництво. За винятком екскаваторів, які виготовляють наші партнери, компанія TDC. Ці три велетні ми викупили у них абсолютно новенькими, просто з конвеєра», – каже Порошенко. Як відомо, Фонд Порошенка системно постачає у війська будівельну техніку для фортифікаційних робіт, бо її у бригадах катастрофічно не вистачає. 

 

 Порошенко вкотре зазначив, що «розслаблений» режим роботи парламенту під час повномасштабної війни неприпустимий. «Дехто думає, що літо — це час для відпочинку. Але військові з цим точно не погодяться: війна лише загострюється. Розслаблятись часу не маємо, тому вже зовсім скоро прозвітуємо перед вами на фронті», – каже пʼятий Президент. 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel