Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Пів міста на Волині через аварійні ситуації на декілька днів залишилось без води

Мережі у дуже зношеному стані, оскільки прокладались кілька десятків років тому.

Фото: Фейсбук.

Пів міста на Волині через аварійні ситуації на декілька днів залишилось без води

Днями у місті Володимир трапилась низка поривів, у результаті яких майже половина міста залишилась без водопостачання

Після того, як працівники дільниці водопостачання дісталися проблемних місць та ліквідували пориви, виявилось, що там прокладені сталеві труби, які через довготривале перебування у землі прийшли у непридатність.

Тому було прийнято рішення їх замінити, аби у подальшому уникнути подібних ситуацій.

Про це повідомляє КП «Володимирводоканал».

У зв’язку із цим 26 липня, з 9. 00 години проводяться аварійно-відновлювальні роботи по їх заміні. Йдеться про першу ділянку. Зокрема про відрізок дороги вул. Чорновола - Шухевича - Князя Олега.

Через це буде змінений рух автотранспорту. Доїзд із вул. Луцької пролягатиме через вул. Привокзальну до повороту на Князя Олега (біля «Гербор-Холдинг») та до повороту на Острівок. Схема руху додається.

Не менш важлива інформація, хоч і не дуже приємна для споживачів. Так, упродовж цього часу не буде води. Це стосується тих людей, які проживають на вулицях Шухевича, Князя Олега, Чорновола та усіх до них прилеглих.

Тож водоканал звертається до жителів міста з розумінням поставитись до ситуації, і зробити запаси води. Також повідомляють: допоки триває ремонт водогону, організовано доставку технічної води. Набрати її можна найближчими годинами по вул. Шахтарській (біля п’ятиповерхівки) та Шухевича, 102 (п'ятиповерхівка).

На жаль, ситуація цього тижня з водопостачанням не досить приємна. Маємо одночасно кілька поривів, у ліквідаціі яких задіяні усі аварійні бригади. Хлопці працюють понаднормово, а з понеділка на вівторок працювали до 5 ранку. Тому величезне прохання: замість обурень та прокльонів на іхню адресу – слова подяки, або ліпше промовчати, -

йдеться у дописі.

У Володимирводоканалі пояснюють, що мережі прокладались кілька десятків років тому. У якому вони стані - не важко здогадатись. Також ніхто не знає, коли і де прорве. Утім хлопці точно знають, коли і куди їм потрібно їхати, аби ліквідувати аварійну ситупцію. І роблять це негайно, які тільки отримують інформацію про порив.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Українців попередили про зростання цін на землю: скільки коштує пай у 2024 році.

Реклама Google

Telegram Channel