Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Навіщо ти її вбив?» – дочка Фаріон емоційно звернулася до підозрюваного у вбивстві

Прокурори вимагатимуть тримання під вартою без права внесення застави.

Фото: 24tv.ua.

«Навіщо ти її вбив?» – дочка Фаріон емоційно звернулася до підозрюваного у вбивстві

У Львові розпочався суд над підозрюваним у вбивстві Ірини Фаріон

Дочка вбитої Софія Семчишин емоційно звернулася до хлопця у залі суду та намагалася випитати, навіщо він пішов на злочин.

Про це повідомляє 24 канал.

Українець вбиває українця? Це як? Що мама сказала тобі? Ти би хотів, щоб вбили твою маму? Ти би хотів, щоб твоя мама жила. Ти би хотів, щоб вона дбала про тебе,
– сказала донька Ірини Фаріон.

Вона нагадала хлопцю, що у вбитої було двоє онуків.

«Ти розумієш, що у неї було двоє онуків. Вони любили її понад усе життя. Ти забрав їхню бабусю найкращу. Ти забрав! Борчиню за українську мову, за українську націю. Ти розумієш, що ти зробив?«Але у твоїй тупій голові це ніколи не вкладеться, бо ти не маєш серця, ти не маєш душі. Я тобі класну деталь скажу — її справа буде жити вічно, її ідеї і цінності. А ти здохнеш.

– сказала Софія Семчишин у залі суду.

До слова, поліція розповіла, що своїй матері хлопець таки писав: він просив передати батькові вибачення за те, що приховував свої дії. Свої мотиви він пояснив заходами «заради їхньої безпеки». Жодний інших деталей матір не знала.

А сам батько запевняв, що ніяких мотивів для вбивства у його сина не могло бути.

«Я на фронті зараз, сина особисто давно не бачив, спілкувалися регулярно телефоном. Мені дружина сьогодні зателефонувала, сказала, що відбулося затримання сина. Чи затримання, чи арешт – тут же теж не зрозуміло. Не все так «гладко» було: дружину тримали поза помешканням, забрали техніку, скрутили сина. Мотивів для убивства Фаріон не було, він не мав ніяких українофобських поглядів, він патріот. Навпаки: він закінчив курси керування БПЛА, щоб долучитися до українського війська, займався футболом», – зазначив чоловік.

Власне, під час засудання суду зазначили, що повинен прибути приватний адвокат 18-річного підозрюваного.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel