Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
«Файні меблі» – інтернет-магазин з великим асортиментом

Фото: fmebli.com.ua

«Файні меблі» – інтернет-магазин з великим асортиментом

Меблі у всі часи були незамінним атрибутом будь-якого приміщення, поряд з додатковими аксесуарами та елементами декору. Все це у гармонії створює закінчений зовнішній вигляд, затишок та комфорт для постояльців та їх гостей. Важливо створити сприятливі умови для продуктивної роботи, ідеального відпочинку чи розслаблення.

Тому необхідно раціонально оцінювати завдання та цілі, аналізувати кожен із варіантів, щоб у результаті зробити вдалу покупку. Досить просто відшукати та купити файні меблі, але набагато важливіше всі компоненти правильно поєднувати між собою. Тому різні фабрики не обмежують себе в реалізації навіть найсміливіших і унікальних рішень.

Різновиди меблів

На даний момент всі меблі поділяються на численні категорії в залежності від умов застосування та особливостей виконання:

  • м'які меблі (дивани, крісла, куточки, пуфи, банкетки та багато іншого);
  • спальні (ліжка, тумби, шафи-купе, комоди, туалетні столики);
  • для дому (модульні системи, крісла, тумби під ТВ, серванти, стелажі, ілюмінації та навіть дзеркала);
  • дитяча кімната (різного типу ліжка, включаючи варіанти на 2 рівні, письмові столи, шафи, стільці для годування);
  • вітальні (шафи-купе, дзеркала, вішалки);
  • кухні (кутки, гарнітури, стільниці, обідні столи);
  • офіс (крісла для персоналу та відвідувачів, робочі та комп’ютерні столи, стелажі, шафи для документів).

Це лише невелика частина пропозицій із асортименту. Також варто виділити меблі для саду, офісну атрибутику, пропозиції для бізнесу, пластикові меблі та багато іншого.

Віртуальний каталог зручно підготовлений із поділом на підкатегорії. Система фільтрів дозволить вибрати тип приміщення, куди призначається меблі, тип використовуваного матеріалу, а також велика кількість інших параметрів і характеристик. Кожен варіант меблів має детальний опис та фотографії для візуальної оцінки.

Палітра стилів

Кожен варіант меблів має свої естетичні концепції та завдання. Сучасні дизайнери намагаються створювати всього потроху, щоб покупці в результаті змогли зробити ідеальний вибір. Неокласика залишається і на сьогодні актуальною. Такі види меблів доповнені великою кількістю лаку. Форми правильні, лише симетрія та рівні лінії.

Кантрі створює приємний антураж заміського та затишного будинку. Застосовуються природні матеріали. Модерн є плавними лініями і натуральними відтінками. Декор максимально простий і зайва химерність виключена. Хай-тек відрізняється простими та нехитрими формами, а для виробництва меблів використовується скло, хромований метал та ДСП.

Реклама Google

Telegram Channel