Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
 На Волині збирають на авто для бойового медика

Бойовий медик Володимир Дерев"янчук (на фото - в центрі) знає ціну життя на фронті

Фото Фейсбук - сторінки Ігоря Маковського

На Волині збирають на авто для бойового медика

Допомогу у вигляді автомобіля попросив колишній хірург Іваничівської районної лікарні, який зараз служить у лавах ЗСУ, Володимир Дерев'янчук

      Ім’я іваничівського волонтера Ігоря Маковського добре відоме не лише у Володимирському районі, а й далеко за його межами.

   З перших днів війни він допомагає нашим воїнам, про що писала газета «Волинь».

  Зараз пан Ігор, як повідомляється на його Фейсбук – сторінці,  звернувся до своїх земляків і всіх небайдужих людей за підтримкою.

  Допомогу у вигляді автомобіля попросив колишній хірург Іваничівської районної лікарні, який зараз служить у лавах ЗСУ, Володимир Дерев'янчук.

   Техніка у війську потрібна для порятунку поранених бійців.

  Ціна питання – 150 тисяч гривень.

  « Виживають хлопці там завдяки українському народу. Я вірю у вас. Разом ми - сила», - звернувся до людей у короткому відео пан Ігор.
  Нагадаємо, що завершується акція «За 100 гривень - елітний автомобіль», організована Ігорем Маковським. У серпні має відбутися розіграш серед учасників, які задонатили таку суму коштів, і буде названий щасливчик. Зібрані кошти підуть за призначенням на ЗСУ.

  Хто бажає долучитися до акції «Авто для хірурга», повідомляємо рахунок: – Ігор Маковський  5168752090941520 https://send.monobank.ua/jar/4To2k4FxBJ https://www.privat24.ua/send/cn5pp

 Роксолана ВИШНЕВИЧ.

   Читайте також: Відомий волонтер з Волині розповів про запити військових на передовій . 

 

Telegram Channel