Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
Кращі шини для зимового екстриму

Фото: guma.com.ua.

Кращі шини для зимового екстриму

Підбір зимової гуми – це відповідальне завдання, вирішити яке не так просто. В першу чергу, слід звернути увагу на параметри покришок, щоб гарантовано отримати надійні витривалі шини, які дозволять відчувати себе впевнено на зимовій трасі. У цьому сенсі Nokian Snowproof 2 SUV є оптимальним рішенням. Вона забезпечує максимальну ходимість на найскладніших ділянках траси, не схильна до пробуксовок і успішно подолає будь-які випробування зими.

Особливості та переваги

Шинам притаманне чисте зимове зчеплення і передбачуваність поведінки на різних зимових дорожніх умовах, включаючи обмерзання, засніженість, мокрий асфальт і ожеледицю. Чудові характеристики керованості досягаються завдяки конструкції Double Block Grip, яка забезпечує збільшену кількість блоків протектора в плечовій і проміжній зоні шини.

Підвищена стійкість і комфорт забезпечуються за рахунок особливого протекторного малюнку і інноваційного складу гумової суміші. Шина оптимізована для більших і потужніших автомобілів, забезпечуючи стабільну, комфортну і безшумну їзду. Розроблена для зниження впливу на навколишнє середовище, модель забезпечує низький опір коченню, що, в свою чергу, підвищує паливну економічність. Міцне синтетичне арамідне волокно в боковинах підвищує стійкість до ударів і порізів, тим самим знижуючи ризик випадкового пошкодження шини.

Сучасні технології

Кристали Arctic Grip – новітня технологія, яку бренд широко використовує для зимових покришок. Мікроскопічні кристали третього покоління Grip, додані в гуму протектора, забезпечують чудове зчеплення на зледенілих поверхнях. Вони працюють подібно вбудованим шипам і стають більш ефективними в міру зносу шини.

Конструкція з подвійним блоком зчеплення забезпечує підвищену стійкість і чудове зчеплення, особливо в плечових зонах шини. Міцні боковини містять волокна араміду, того ж матеріалу, який використовується в аерокосмічній та оборонній промисловості, що забезпечує виняткову міцність і стійкість до проколів.

Реклама Google

Telegram Channel