Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
«Не формат ЦУМу»: у Києві працівник служби безпеки виганяв відвідувачів із плакатами про полонених (Відео)

У ЦУМі відреагували на інцидент.

Фото: facebook.com.

«Не формат ЦУМу»: у Києві працівник служби безпеки виганяв відвідувачів із плакатами про полонених (Відео)

У столичному ЦУМі охоронець виганяв кількох відвідувачів, бо ті були з плакатами на підтримку звільнення українських військовополонених

Після суспільного резонансу його звільнили.

Про це йдеться в заяві ЦУМу, яку поширили в Instagram-історії магазину, пише hromadske.

Раніше одна з жінок, яку не пропускав охоронець, розповіла в соцмережах, що хотіла зайти в ЦУМ після акції на підтримку військовополонених, щоб попити кави. Всередині до них підійшов охоронець через плакати, які вона тримала в руках.

Як каже жінка, працівнику ЦУМу не сподобалося, що відвідувачі мали в руках ці плакати, адже це «не формат ЦУМу». Пізніше на відео, яке поширилося в соцмережах, видно, як той самий охоронець спілкується з людьми, які вже сидять біля фудкорту.

За його словами, універмаг — це «не місце, щоб нагадувати про військовополонених», адже це, мовляв, «банальні правила цього закладу».

«Ваше нагадування людям, [що перебувають у полоні], ніяк не допоможе», — заявив охоронець у розмові з відвідувачами та додав, що вони начебто можуть заважати «своїми посланнями» іншим відвідувачам.

У ЦУМі відреагували на інцидент, назвавши його «прикрим», а дії охоронця «абсолютно неприпустимими». Там додали, що не поділяють «приватної думки працівника служби безпеки», який після службового розслідування більше в ЦУМі не працює.

«Ми просимо вибачення за цю ситуацію та робимо все можливе, аби подібне не повторилося в майбутньому», — йдеться в заяві універмагу.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині чоловік не взяв повістку, бо злякався (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel