Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
Що почитати: жорстокий трилер чи романтичне фентезі?

Фото: bookchef.ua.

Що почитати: жорстокий трилер чи романтичне фентезі?

Щоб отримати насолоду від читання, потрібно правильно вибрати твір. Фанатам гостросюжетних творів підійдуть трилери. Тим, хто хоче зануритися у вигадані світи або пригоди героїв з надприродними здібностями, рекомендуємо романтичні фентезі.

«Переслідування Аделіни» – скандальний трилер з відвертими сексуальними сценами

Читання трилерів – це безпечний досвід пережитого насильства. На сторінках книги читач отримує щеплення від ризикованих вчинків. Ви зможете проаналізувати поведінку жертви й спробувати врахувати чужі помилки.

Книга Х.Д. Карлтон «Переслідування Аделіни» відразу стала скандально відомою в читацьких спільнотах. Авторка попереджає, що цей роман не для всіх. Видавець теж на першій сторінці застерігає вразливих людей від читання роману. Книга не призначена читачам до 18 років. Тут є брутальний секс, вбивства, зґвалтування та тортури.

Починається роман з того, що героїня Аделіна Рейлі успадковує від своєї бабусі будинок на околиці – стару моторошну споруду, де колись загинули люди. В стіні будинку Едді знаходить сейф з щоденниками бабусиної матері. З щоденників ми дізнаємося, що у прабабусі Джіджі був переслідувач. Сталкер з’являється і в Аделіни.

Особистість сталкера дуже суперечлива. Герой одночасно захищає жінок від насильства й ґвалтує своє мишенятко. А ще Зейд жорстоко розправляється з чоловіками Аделіни. Цей твір для любителів гострих відчуттів.

«Жага» Т. Вульф – романтичне фентезі, що нагадує «Сутінки»

Прекрасний зразок літератури young adult – книга «Жага» Трейсі Вульф, яка розповідає   про пригоди дівчини Грейсі в академії Катмер, де готують надприродну еліту світу. Героїня потрапляє в це незвичне місце на Алясці, після загибелі своїх батьків. Директор академії – її дядько Фінн. Авторка пропонує читачам зануритись в моторошний світ вампірів, перевертнів, відьом та драконів.

Дівчина знайомиться з загадковим красенем Джексоном Вега. Від нього віє небезпекою, хлопець не дуже привітний до новенької. Більш дружнім виявиться Флінт, який є світлою й доброю особистістю. Книжка легко читається, текст насичений подіями, прекрасно виписані діалоги не дадуть вам нудьгувати при зануренні в магічний світ.

«Гадес і Персефона. Дотик спустошення» – книга з міфологічними героями в сучасному світі

Скарлетт Сент-Клер створила романтичне фентезі, в якому головними персонажами є бог підземного царства Гадес і богиня весни Персефона. «Доторк спустошення» – це третя книга міфологічно-фентезійного циклу. Персефона вже вирвалась з-під гіперопіки матері Деметри й познайомилась з сексуальним власником нічного клубу Гадесом. Книга починається з описів підземного царства, далі дія переноситься у Верхній світ. Пристрасть між Гадесом та Персефоною набуває небаченої сили. В тексті багато еротики. Персефона не завжди контролює свої магічні здібності. Геката, богиня місячного сяйва, стає її наставницею.

Сюжетна лінія загострюється, коли Персефона хоче захистити скривджену Аполлоном Сивілу. Трагедія, що сталася, вплинула на подальші дії героїні. Чи залишиться Персефона з Гадесом? Читайте, щоб дізнатися.

Реклама Google

Telegram Channel