Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
18 мільйонів для ССО – Порошенко передав рекордну партію допомоги сірим вовкам

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

18 мільйонів для ССО – Порошенко передав рекордну партію допомоги сірим вовкам

Петро Порошенко у День Сил спеціальних операцій передав техніку та обладнання підрозділам на 18 мільйонів гривень та привітав воїнів зі святом

Про це він розповів у Facebook.

«Коли зло розпускає свої пазурі, коли окупанти й терористи зазіхають на нашу свободу, сірі вовки виходять на полювання. Герої, чиїх імен та облич ворог не дізнається навіть перед самою смертю, «Ідуть на ви!», – наголосив Порошенко.

«Силам спеціальних операцій сьогодні 8 років. Пишаюся тим, що свого часу мав велику честь підписати указ про створення ССО. Тоді в штабах, центрах та на полігонах точилися палкі дискусії, чи потрібні взагалі в ЗСУ Сили спеціальних операцій. Я був певен, що так — і час показав, що мав рацію», – зазначив п’ятий Президент України.

 

 «З 2016 року ССО здійснили надзвичайно складні операції у Донецькій та Луганські областях. Про частину з них я досі не можу розповісти в деталях: це були розвідувально-диверсійні рейди в тил супротивника, за лінію фронту. Сьогодні це саме ті вояки, які виконують ризиковані, таємні завдання в місцях, куди ніхто не захотів би йти. Якщо треба виконати складне завдання — шукайте ССО», – наголосив він.

 

 «Тому з 24 лютого ми ще активніше працюємо разом. За цей час нам вдалося долучитися до укомплектування Школи снайперів, забезпечити групи снайперів ССО тепловізійними прицілами, снайперською зброєю, «Мавіками», «Аутелами» та іншою технікою», – розповів Порошенко.

 

 «Сьогоднішнє свято мене запросили зустріти разом старі друзі з різних полків та центрів ССО. Приїхали ми як завжди — з подарунками, на 18 мільйонів гривень. Привезли хлопцям кілька сотень FPV-дронів, розвідувальні «Мавіки», наші прально-душові комплекси, ПАРМ, командно-штабний модуль — усе, що просили», – зазначив він.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel