Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
На Волині водію «Кентавра» не вдалося уникнути відповідальності

Розпочато кримінальне провадження.

Фото: facebook.com.

На Волині водію «Кентавра» не вдалося уникнути відповідальності

27 липня, під час патрулювання поліцейські відділу реагування патрульної поліції Ковельського районного управління поліції у сел. Голоби, зупинили мотоблок марки «Кентавр», який рухався без номерних знаків, ним керував 41-річний місцевий житель

Під час перевірки документів та в процесі спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік має явні ознаки алкогольного спʼяніння. Працівники поліції запропонували чоловіку пройти тест на освідування на місці зупинки, на що він погодився. Результат виявився позитивним – 0,95 проміле.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

За уникнення від відповідальності за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення водій надав поліцейським неправомірну вигоду, поклавши до багажника службового автомобіля грошові кошти у розмірі 4 800 тисяч гривень.

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії. Цей епізод працівники ВРПП зафіксували на нагрудну камеру.

Факт корупційного діяння задокументувала слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події поліцейські.

За фактом пропозиції неправомірної вигоди слідчі розпочали кримінальне провадження (ч. 1 ст. 369 Кримінального Кодексу України). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 4 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Також на чоловіка поліцейські склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські оперативники затримали наркоділка, який промишляв на території Волині та Львівщини.

Реклама Google

Telegram Channel