Курси НБУ $ 41.05 € 44.41
 Вбили за криптовалюту

Злочинців затримали

Фото сайту Національна поліція України

Вбили за криптовалюту

У Києві четверо чоловіків викрали та вбили 29-річного іноземця, оскільки той володів біткоїнами вартістю майже 7 мільйонів гривень.

   Про це пише Суспільне. Київ з посиланням на столичну поліцію.
  Близько опівночі мешканці будинку в Солом'янському районі почули крики та побачили, як декілька невідомих б'ють та силоміць садять у авто чоловіка.
  Поліцейські встановили, що до викрадення 29-річного іноземця причетні четверо чоловіків, віком від 24 до 29 років. Усіх їх вже затримали.
  Вони дізналися, що в іноземця є біткоїни, вартість яких становить декілька мільйонів гривень. Зловмисники відстежили адресу їхнього проживання.
  Близько опівночі, коли він повернувся додому, побили, силоміць затягнули в автомобіль і вивезли в закинуту будівлю на території Київської області.
«Фігуранти силою змусили потерпілого перерахувати біткоїни на їхній криптогаманець, після чого задушили чоловіка. Згодом вони змінили номерні знаки та зовнішній вигляд авто, тіло закопали в лісі, а криптовалюту перевели у готівку», — розповіли правоохоронці.  
  Під час обшуків у них вилучили гроші, автомобіль та інші речові докази. Слідчі розслідують кримінальне провадження за чотирма статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство з корисливих мотивів, розбійний напад, незаконне позбавлення волі, вчинене організованою групою осіб та приховування злочину.
  Усім затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочинів, суд взяв їх під  варту без можливості внесення застави. 
  Четвірці загрожує довічне позбавлення волі.
                                      Роксолана ВИШНЕВИЧ

   Читайте також: 60-річний волинянин вимагав гроші та погрожував ножем 17-річній дівчині

 

Telegram Channel