Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Волинянка відкрила власну справу завдяки отриманому мікрогранту від служби зайнятості

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Волинянка відкрила власну справу завдяки отриманому мікрогранту від служби зайнятості

Наталія Гонтарук – підприємиця з Володимира радо зустрічає своїх відвідувачів у своїй, нещодавно відкритій, крамниці

Останні місяці вона буквально жила тут, бо займалася всіма справами одночасно, щоби встигнути до запланованої дати.

Про це пише Володимирська міська рада.

Багато років пані Наталія займалася випічкою тортів, короваїв, опановувала мистецтво декору. Для цього спочатку цікавилась рецептами у відомих коровайниць, черпала інформацію з інтернету, а згодом відвідувала різноманітні курси. З набутим досвідом зростав і її рівень майстерності. Кожен хотів спробувати випічку Наталії Гонтарук.

Так виникла ідея відкриття майстерні-крамниці. А тут ще допоміг випадок – дізналася про можливість отримати мікрогрант. Звісно, зацікавилась, бо це шанс нарешті втілити свою мрію в реальність. На сімейній раді вирішили, що крамниця має бути невелика та затишна, зі своєю смачною випічкою та десертами, де кожен може прийти й на власні очі побачити, придбати чи замовити улюблений виріб.

На написання бізнес-плану пані Наталії знадобилося кілька тижнів. Згадує, що дуже нервувала, бо ж перший досвід не завжди буває позитивним. Так і сталося. Хоча з першого разу не пощастило захиститися, але, допрацювавши свій проєкт, опинилася у списках переможців. Звісно, неабияк допомогла підтримка родини, яка вірила, що все вдасться.

Нині у місті відкрито сучасну, з величезним асортиментом, крамницю «Світ кондитера». Різноманіття виробів вражає. Все зроблено власними руками та з любов’ю.

Багато залежить від самої людини, від її вміння, наполегливості, бажання досягати поставленої мети. Досягати успіху – це перш за все цілеспрямована, невтомна праця над собою і, що не менш важливо, віра у свої сили.

«Йти в ногу з часом» – девіз майстрині по життю.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Дарував дереву друге життя: спогади про майстра-скульптора з Волині Олега Дубенчука.

Реклама Google

Telegram Channel