Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Як воїн «Сталевої Сотки» з Волині будує шлях до нашої Перемоги

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Як воїн «Сталевої Сотки» з Волині будує шлях до нашої Перемоги

Володимир, якого за кремезну статуру та добрі блакитні очі побратими охрестили «Ведмедем», проходить службу на посаді оператора-навідника у Камінь-Каширському батальйоні 100 омбр

У цивільному житті наш співрозмовник працював на будівництві. Втім, після повномасштабного вторгнення мобілізувався до лав Збройних Сил України, аби зі зброєю в руках будувати шлях до нашої Перемоги.

Про це пише 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ.

Як відомо, будь яку дорогу легше та цікавіше долати за допомогою транспорту: автомобіль, велосипед, електросамокат тощо.

Пан Володимир обрав для себе дещо специфічніший, проте дуже дієвий в боротьбі з московитами вид транспорту – німецьку бойову машину піхоти «Мардер».

«Вона дуже проста в експлуатації, тож адаптуватися до неї було легко. Впевнений, що швидкість та маневреність німецької машини полегшить роботу зі знищення загарбників», – розповів про свого залізного коня Володимир.

Найбільше «Ведмідь» прагне повернутися живим до рідної домівки, де з Перемогою на нього чекає любляча дружина Ольга та троє дітей: Роман, Вікторія і Микола.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинянка відкрила власну справу завдяки отриманому мікрогранту від служби зайнятості.

Реклама Google

Telegram Channel