Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Ветеранів війни та військовослужбовців з Волині запрошують на змагання «Сила духу Поділля»

До участі запрошують ветеранів війни та військовослужбовців з Волині (Фото ілюстративне).

Волинь-нова

Ветеранів війни та військовослужбовців з Волині запрошують на змагання «Сила духу Поділля»

З 17 по 18 серпня 2024 року на Хмельниччині проводитимуть відкриті обласні змагання «Сила духу Поділля» під патронатом Хмельницької ОВА та ГО «Об’єднання учасників та інвалідів бойових дій «Подільська Січ»

До участі запрошують ветеранів війни та військовослужбовців з Волині.

Змагання відбудуться у таких видах спорту: стрільба з лука, стрільба кульова, веслування на тренажері, теніс настільний, волейбол сидячи, пауерліфтинг, легка атлетика, таєр фліп, інформують у Волинській ОВА.

Мета спортивного турніру – сприяти соціальній адаптації та реінтеграції військовослужбовців і ветеранів війни у цивільне життя, залучити їх до розвитку спортивних осередків в громадах, популяризувати спорт як фізкультурно-спортивну реабілітацію серед воїнів.

Реєстрація учасників змагань «Сила духу Поділля» триватиме до 15 серпня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/LDugiFscGK64U3WQ8.

Контактна особа для уточнення програми змагань та умов проведення: Ольга Поліщук, заступник начальника – начальник відділу фізичної культури і спорту управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької ОВА (тел: 068 01 07 160).

Інформацію щодо змагань «Сила духу Поділля» просимо розповсюдити серед військовослужбовців, ветеранів війни Волині та, за можливості, сприяти їх участі у змаганнях.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel