Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Чому в помешканнях лучан відсутня гаряча вода

Роботи тривають.

Фото: facebook.com.

Чому в помешканнях лучан відсутня гаряча вода

У «Луцьктепло» повідомили про результати виконаних робіт на теплових мережах

Із зупинкою котельні, що забезпечує послугами завокзальний район міста, на теплових мережах котельні було виконано гідравлічні випробування. В їх результаті було виявлено 5 витоків на мережах постачання теплової енергії та мережах гарячого водопостачання.

Про це інформує ДКП «Луцьктепло».

Зокрема, витоки на вул. Кравчука, 44, вул. Кравчука, 13, а також витік в прохідному тунелі на вул. Чорновола – вул. Липинського було ліквідовано впродовж періоду зупинки. Витік же на мережі централізованого опалення на Соборності, 37, який не перешкоджає отриманню споживачами гарячої води, буде ліквідовано пізніше, коли ремонтні бригади виконають роботи на більш пріоритетних напрямках.

Так, у пріоритеті нині п’ятий із виявлених в результаті гідровипробувань витік під проїжджою частиною на тепловій мережі поблизу будинку на вул. Воїнів Афганців, 2, у зв’язку із яким після відновлення подачі гарячої води від котельні сьогодні, не було відновлено роботу ЦТП на просп. Соборності, 24б. Відтак без гарячої води залишаються житлові будинки на вул. Воїнів Афганців, 2, 4, 6, вул. Кравчука, 22, 24, просп. Соборності, 24а, 26, а також 10 дитсадок. Роботи з ліквідації витоку на ділянці вже розпочато.

На жаль, через пориви на теплових мережах без гарячої води залишаються ще декілька будинків. Це житлові будинки на вул. Олімпійській, 22, 22а, вул. Мазепи, 49. Про виконання робіт на об’єктах та відновлення послуги для споживачів буде повідомлено додатково.

Тривають роботи із заміни аварійних ділянок трубопроводів на нові попередньо-ізольовані ще на трьох ділянках.

1. Зокрема, на вул. Коперника – вул. Світлій завершуються роботи на ще одній ділянці: здійснено з’єднання раніше замінених трубопроводів вул. Коперника із трубопроводами на вул. Світлій до будинку на вул. Коперника, 27. Із завершенням робіт тут ремонтна бригада приступить до виконання робіт на останній ділянці мережі на цьому об’єкті – заміні ділянки теплової мережі до теплового вводу в будинок на вул. Світлій, 9.

(Поміж тим, під час виконання робіт на цьому об’єкті, ремонтна бригада вимушена була виконати роботи із заміни аварійної ділянки теплової мережі на вул. Будівельників, де через витік на мережі без гарячої води залишались мешканці будинків на вул. Світлій, 3, 5, вул. Будівельників, 11. На ділянці було замінено 16 м трубопроводів діаметром 219 мм, після чого послугу було відновлено.)

2. На вул. Конякіна – вул. Героїв-Добровольців роботи зі заміни аварійної ділянки теплової мережі на нові попередньо-ізольовані трубопроводи було розпочато на початку липня. За цей час в межах робіт із благоустрою прибудинкових територій було виконано заміну ділянки трубопроводів у дворі будинку на вул. Конякіна, 11, що проходить під дорогою. Нині завершуються роботи на іншій ділянці: між житловими будинками на вул. Героїв-Добровольців, 3 – вул. Конякіна, 9а. На ділянці нині завершено зварювальні роботи на тепловій мережі. Роботи із заміни трубопроводів гарячого водопостачання тривають. На період виконання робіт гаряча вода відсутня у мешканців житлових будинків на вул. Героїв-Добровольців, 1, 3, 5, вул. Конякіна, 11, 11а.

3. На період виконання робіт на ділянці мережі між будинками на просп. Молоді, 5б – 3б також відсутня гаряча вода у мешканців будинку на просп. Молоді, 3б. Роботу на ділянці розпочато після завершення ремонтною бригадою заміни аварійної ділянки теплової мережі вздовж будинку на просп. Молоді, 5б із переходом через вул. Ветеранів. В обох випадках йдеться про заміну трубопроводів, які вичерпали свій експлуатаційний потенціал, на нові попередньо-ізольовані труби. На даному етапі на ділянці між будинками на просп. Молоді, 5б – 3б здійснюються зварювальні роботи на трубопроводах централізованого опалення.

«Про результати виконання робіт, а також про інші заходи в рамках підготовки до наступного опалювального сезону будемо повідомляти впродовж усього міжопалювального періоду», – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ще один продукт в Україні подорожчав.

Реклама Google

Telegram Channel