Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Ковель попрощався із Героєм Юрієм Семенюком

Вічна пам'ять Герою.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Ковель попрощався із Героєм Юрієм Семенюком

Сьогодні площа Героїв Майдану в Ковелі знову була велелюдною, сповненою сліз та болю

Жителі Ковельської громади прийшли віддати останню шану Героєві-захиснику Юрію СЕМЕНЮКУ – солдатові, розвіднику-далекомірникові мінометної батареї

Про це пише міський голова Ігор Чайка, який був присутній на прощанні.

«Юрій Семенюк, корінний ковельчанин. Свого часу, після закінчення школи №11 в Ковелі, працював на заводі «Ковельмолоко», підприємстві «Нектар Плюс».

Частиною його життя був спорт. Він займався футболом, захищав кольори нашої команди ФК «Ковель», - зазначив мер. - Юрія мобілізували цьогоріч у лютому. Свій останній бій 43-річний Юрій Семенюк прийняв на Донеччині, неподалік села Калинівка.

Захисника смертельно поранили 27 липня під час ворожого мінометного обстрілу.

Юрій був звичайною людиною, яка мала мрії, плани, але безжальна війна перекреслює все і забирає найдорожче – ЖИТТЯ.

Ми втратили хорошу людину, втратили українця. Він не встиг створити сім’ю, тому наша громада, як велика родина, буде разом молитись за спокій його душі. І завжди дякувати йому за ту велику жертву заради країни, свого міста.

Торкнулися серця слова протоієрея, декана Ковельського міського деканату ПЦУ Василя Мичка, які він виголосив на площі Героїв Майдану: «Наш воїн дав комусь можливість народитись, комусь одружитись, а нам — спокійно продовжувати жити. Прийде час і настане мир, але, на превеликий жаль, ми будемо бачити багато могил своїх захисників».

Щирі співчуття мамі Юрія – Галині Олексіївні, братові Ігорю, всім, хто знав і любив нашого Героя.

Вічна пам'ять і шана Героєві-захиснику!».

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel