Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Футбольна збірна України U-23 відмучилась на Олімпіаді – і тепер їде на передову

Як там наші москалики люблять у футбольних кричалках повторювати: «Абідна, дасадна, да ладна-ладна-ладна»? Жах.

Фото із сайту gettyimages.com.

Футбольна збірна України U-23 відмучилась на Олімпіаді – і тепер їде на передову

Щоб, на відміну від національної команди, попросити у справжніх Захисників України пробачення

Звісно, крім початку першого речення до знаку тире, все решта у перших двох реченнях – творча уява журналістів. Тобто, вигадка. Або – чорний гумор.

Бо ніхто із національної збірної після провального Євро-2024 так і не поїхав на передову, щоб глянути прямо в очі нашим захисникам і попросити пробачення...

«В отпуск ані пашлі... Зачем єхать в УкраІну, щоб ще «повітску отримати?» (підозрюю, останні два слова вони говорять українською мовою).

Хоча Руслан Ротань і КО U-23 ще мають шанс зі своїми футболістами після  невдалої Олімпіади – тільки не треба ля-ля, що вони старались, але не пощастило (насправді – реально замало каші з'їли, щоб на щось претендувати у Франції на Іграх, ще й дорослі «звьозди» відмовились грати за олімпійську збірну, бо вибрали гроші, а на супер-пупер форфарді Сікану далеко не заїдеш)...

Наперед було відомо, що Аргентині ми точно програємо, Тільки це не бачили українські журналісти і коментатори, наближені до ефіру. Але що допомогли їхні дифірамби і оди? Випадкова перемога над Марокко? Ну, раз у рік, кажуть, і незаряджена рушниця стріляє.

Одним словом, нам треба визнати, що ми точно – не футбольна країна. Краще за одну зарплату футболіста у Прем'єр-Лізі найняти 20 дівчат, які штовхатимуть ядро чи запускатимуть молот, і вони через 4 – 8 років здобудуть право виступати на Олімпіаді. А може – й медаль на ній. Точно не гірше за футболістів виступлять. Наші ж «копачі м'яча» за цей час гарантовано ж нічого не здобудуть... Хіба що футбол втратить популярність і опуститься до рівня якоїсь там «лапти» ...

Олімпіада-2024. Група В. 3-й тур. Україна U-23 – Аргентина U-23 – 0:2 (0:1 – Альмада, 48 хв.; 0:2 – Ечеверрі, 90+1).

Результат іншого матчу групи В: Марокко U23 – Ірак U23 – 3:0.

Олімпіада-2024. Турнірне становище групи B:
Збірна І В Н П М О
1. Марокко U-23 3 2 0 1 6:3 6
2. Аргентина U-23 3 2 0 1 6:3 6
3. Україна U-23 3 1 0 2 3:5 3
4. Ірак U-23 3 1 0 2 3:7 3.

До чвертьфіналу з нашої  групи потрапляють Марокко і Аргентина. А Україна та Ірак, якому ми програли 1:2, їдуть безславно додому.

Здивував, чесно кажучи, післяматчевий коментар головного тренера U-23 Руслана Ротаня.

«Я вважаю, що результат не за грою. Але все вирішила індивідуальна майстерність, яку має Аргентина. Але ми грали без перебільшення краще, ніж Аргентина, і не заслужили на поразку. Я задоволений хлопцями, які можуть грати проти команд топ-рівня, але потрібний наш чемпіонат.

Він повинен був конкурентним, щоб таке напруження було в матчах. А ми по 7 годин граємо матчі в Україні, і це дається взнаки. Те, що ми на Олімпіаді – великий успіх нашої країни.

І якщо хлопці так віритимуть у себе, то будуть і перемоги. Головне, щоб війна завершилася».

Ви вірите в його слова? Напевне, ми не ті матчі дивилися...

А на Олімпіаді збірної України U-23 найближчі років 30 точно не буде... Тіпун мені на язик! Тіпунище!!!

Петро ПАС.

Читайте також: Іспанія помстилася кривдникам України і здобула золото.

Реклама Google

Telegram Channel