Курси НБУ $ 41.03 € 44.42
Внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджені будинки

На місці працюють всі профільні служби.

Фото: facebook.com.

Внаслідок ворожої атаки на Київщині пошкоджені будинки

У ніч з 30 на 31 липня країна-терорист атакувала Київську область за допомогою дронів-камікадзе

Внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника в Броварському районі сталося руйнування з подальшим горінням приватного житлового будинку. Пожежу ліквідовано о 04:14 на площі 60 м кв. Загиблих та травмованих немає.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини.

До ліквідації пожежі залучали 8 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

«Станом на 10:00  вже є інформація про пошкодження 13 приватних будинків в чотирьох районах Київщини. Уламками пошкоджені фасади, покрівлі дахів, вибиті вікна. В одному з цих будинків рятувальники ДСНС ліквідували пожежу. Оперативні групи продовжують роботи з фіксації та ліквідації наслідків ворожої атаки. Падіння більшості уламків БпЛА фіксуються поза межами населених пунктів. Всім постраждалим буде надана необхідна допомога», – повідомили в Нацполіції України.

Тривога на Київщині тривала більше 7 годин. В регіоні працювали сили ППО – всі ворожі цілі збито. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає.

Це була вже сьома атака Києва дронами у липні. Вона стала для столиці наймасованішою за 2024 рік за кількістю застосованих дронів. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині вночі горіла квартира.

Реклама Google

Telegram Channel