Курси НБУ $ 41.01 € 44.40
Волинські волонтери відправили на фронт автівки на допомогу землякам

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Волинські волонтери відправили на фронт автівки на допомогу землякам

Дві автівки, маскувальні сітки та різні господарські речі зібрали та відвезли на передову захисникам любомльські волонтери

Потреба в автомобілях на фронті є завжди, адже вони часто ламаються та можуть потрапляти під обстріли.

Про це пише на своїй сторінці волонтерка з Любомля Katya Mokrenko.

Рідним військового Петра Соломянюка з села Сильне, який зараз несе службу на Херсонщині, вдалося зібрати 38 тис гривень + 1000 злотих. Волонтери з усіма небайдужими доклали 60 тисяч, які були зібрані на благодійному заході. Таким чином, спільними зусиллями вдалося купити автомобіль для підрозділу військового.

«Коли від Петра надійшов запит, на той момент, наші воїни мали великі втрати. Військовим потрібно було не одне авто, але Петро сказав, що розуміє, що два буде занадто, тому, хоча б одне. І поки придбана автівочка готувалася до відправки, Андрій Дем'янчук отримав дзвінок від нашого захисника – Віті Загури, для нього ми теж збирали на машинку)). Вітя подзвонив і сказав, що в нього дома стоїть Фольксваген Джетта, яку він хоче віддати на потреби ЗСУ)). Ось такі дива трапляються))» – написала волонтерка.

Загнали ці дві автівки двоє хлопців з Шаччини – Славік Крат та Олег Шепеля.

Зі слів жінки, обоє  чоловіків – колишні військовослужбовці (кожен із них «понюхав пороху», і відчув усю «романтику» війни), і у кожного своя причина звільнення. Але їх невпинно тягне «назад», до своїх. Тому і зголосилися загнати автівки для Петра без ніяких лишніх сумнівів чи питань.

Окрім авто, від хлопців був запит на мішки (близько 1000шт) і на маскувальні сітки, які сплели дуже класні, вмотивовані, невтомні «Качалівські павучки».

Наближаємо Перемогу разом!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Камінь-Каширська міська рада відправила на фронт ще 10 дронів.

Реклама Google

Telegram Channel